Bittercikolataa olmaz eğer test bozuk değilse var tekrar yap eğer silik çıkarsa var bence
Görüyor musunuz ? ( Resimli ) ☺️
Bittercikolataa allah razı olsun. Öyle istiyorum ki 💞
Bittercikolataa var gıbı ama sen erken gebelık testı yap canım yada kan var daha garanti olur
Bittercikolataa bunda da gözüküyor markası ne acaba
Ayln- canım eşim bunu almış tek bu varmıştı Freely erken gebelik
Bittercikolataa evet çok net çizgi var gözünüz aydın 🌸
Bittercikolataa Gozun aydın Allh analı babalı büyütmeyı nasıp etsın var canım
Bergamot ay sevinemiyorum koyulaşmıyor ki kuruma gibi çıkıyor ama hepsi ilk 5 10 dk içinde çıkıyor
Aeell canım valla sevinemedim çıkıyor ama koyulaşmıyor ki belli belirsiz erken gebelik daha net göstermez miydi acaba 3 gün var daha
Bittercikolataa erken gebelik testine prodoctor harici güvenme kaset testin zaten belli 2 gün sonra daha pembe çıkar 🥳
-angel34 Tamam canım çok teşekkür ederimmm
Bittercikolataa bu testlere göre var canm bence git yarın kan ver ayy bizede haber ver 🥰🥰
Bittercikolataa cünkü doktorlar böyle çıkan testlere erken gebelik diyo canm daha önce yanılma durumun olmadıysa sanmıyorm yanılma olsun 😊
neslsah-1 canım ovulsaydın denemiştim bugün 14.gün tutsa hesaplara göre 2 haftalık ondan mı böyle çıkıyor acaba bilemedim ki ☺️☺️
neslsah-1 Kimyasal yaşamıştım canım ama öncesin de testler böyle olmuyordu tuhaf geliyor erken test ile birlikte 4 test oldu hepsin de gölge ve silik çıktı hiçbirisi net negatif değildi kuruma çizgisi desem hepsin de mi kuruma çıkacak değil mi ? ☺️ bat a çok az kaldı o gün veriyim kan hastane ve eczane uzak eşim aldı testi de ☺️
Bittercikolataa hayırlı olsun bence var
Bittercikolataa 3 haftalık flandır canm erken gebelik diyolar onada benöde aynıydı çünkü erken farkettim kasetteki çizgi yapısına kadar aynı gösterecektm resmini ama bazqnın altına koymuşum kaldıramıyorm bazqyı 😅
Bittercikolataa sabaha kadar dayanabilirsen iyi kız 😅
Bittercikolataa ben böyle öğrenmiştim hakkında hayırlısı olsun 🙏 tekrar yap iki gün sonra