Bittercikolataa var gıbı ama sen erken gebelık testı yap canım yada kan var daha garanti olur

Bergamot ay sevinemiyorum koyulaşmıyor ki kuruma gibi çıkıyor ama hepsi ilk 5 10 dk içinde çıkıyor

Aeell canım valla sevinemedim çıkıyor ama koyulaşmıyor ki belli belirsiz erken gebelik daha net göstermez miydi acaba 3 gün var daha

Bittercikolataa cünkü doktorlar böyle çıkan testlere erken gebelik diyo canm daha önce yanılma durumun olmadıysa sanmıyorm yanılma olsun 😊

neslsah-1 canım ovulsaydın denemiştim bugün 14.gün tutsa hesaplara göre 2 haftalık ondan mı böyle çıkıyor acaba bilemedim ki ☺️☺️

neslsah-1 Kimyasal yaşamıştım canım ama öncesin de testler böyle olmuyordu tuhaf geliyor erken test ile birlikte 4 test oldu hepsin de gölge ve silik çıktı hiçbirisi net negatif değildi kuruma çizgisi desem hepsin de mi kuruma çıkacak değil mi ? ☺️ bat a çok az kaldı o gün veriyim kan hastane ve eczane uzak eşim aldı testi de ☺️

Bittercikolataa 3 haftalık flandır canm erken gebelik diyolar onada benöde aynıydı çünkü erken farkettim kasetteki çizgi yapısına kadar aynı gösterecektm resmini ama bazqnın altına koymuşum kaldıramıyorm bazqyı 😅