Bittercikolataa burda öğrenenler olduğunu biliyorum canım. Adet gecikmesinden 6 gün öncesine kadar sonuç diyor zaten. Ama istersen acele etme hem internette daha uygun yarına bile gelebilir belki.
Görüyor musunuz ? ( Resimli ) ☺️
Bittercikolataa ben days comfort yaptım canm ilk 5 dk da kesin sonuç veriyo hep onu kullandım gebelik istediğim için 1 kere pozitif sonuç verdi oda doğru sonuç verdi
neslsah-1 her hastanede bulunur herhalde demi canım aldırıyorum eşime bir de akşam saati yapsam ne olur ki varsa yine de çıkar herhalde ya :)
Nc34 2 tane aynı testten yaptım dün soluk bugün biraz daha koyu çıktı o yüzden bilemedim erken gebelik yapıcam bakalım
Hayırlı olsun canım gözün aydın çizgi var 😍
Benimki de böyle bir kaç dk içinde silik olarak çıkmıştı olmadığı zaman hiç bir şekilde belli belirsiz çizgi bile oluşmaz
Bittercikolataa cıkar. Ama sabah aç karnı yapman daha doğru sonuç verir canm
Bittercikolataa benim boyleydi testim 30 haftaligim suan🥰
Bittercikolataa olmaz eğer test bozuk değilse var tekrar yap eğer silik çıkarsa var bence
Bittercikolataa allah razı olsun. Öyle istiyorum ki 💞
Bittercikolataa var gıbı ama sen erken gebelık testı yap canım yada kan var daha garanti olur
Bittercikolataa bunda da gözüküyor markası ne acaba
Ayln- canım eşim bunu almış tek bu varmıştı Freely erken gebelik
Bittercikolataa evet çok net çizgi var gözünüz aydın 🌸
Bittercikolataa Gozun aydın Allh analı babalı büyütmeyı nasıp etsın var canım
Bergamot ay sevinemiyorum koyulaşmıyor ki kuruma gibi çıkıyor ama hepsi ilk 5 10 dk içinde çıkıyor
Aeell canım valla sevinemedim çıkıyor ama koyulaşmıyor ki belli belirsiz erken gebelik daha net göstermez miydi acaba 3 gün var daha
Bittercikolataa erken gebelik testine prodoctor harici güvenme kaset testin zaten belli 2 gün sonra daha pembe çıkar 🥳
-angel34 Tamam canım çok teşekkür ederimmm
Bittercikolataa bu testlere göre var canm bence git yarın kan ver ayy bizede haber ver 🥰🥰