Bittercikolataa burda öğrenenler olduğunu biliyorum canım. Adet gecikmesinden 6 gün öncesine kadar sonuç diyor zaten. Ama istersen acele etme hem internette daha uygun yarına bile gelebilir belki.

Bittercikolataa ben days comfort yaptım canm ilk 5 dk da kesin sonuç veriyo hep onu kullandım gebelik istediğim için 1 kere pozitif sonuç verdi oda doğru sonuç verdi

neslsah-1 her hastanede bulunur herhalde demi canım aldırıyorum eşime bir de akşam saati yapsam ne olur ki varsa yine de çıkar herhalde ya :)

Nc34 2 tane aynı testten yaptım dün soluk bugün biraz daha koyu çıktı o yüzden bilemedim erken gebelik yapıcam bakalım

Bittercikolataa

Hayırlı olsun canım gözün aydın çizgi var 😍
        Benimki de böyle bir kaç dk içinde silik olarak çıkmıştı olmadığı zaman hiç bir şekilde belli belirsiz çizgi bile oluşmaz

Bittercikolataa var gıbı ama sen erken gebelık testı yap canım yada kan var daha garanti olur

Bergamot ay sevinemiyorum koyulaşmıyor ki kuruma gibi çıkıyor ama hepsi ilk 5 10 dk içinde çıkıyor

Aeell canım valla sevinemedim çıkıyor ama koyulaşmıyor ki belli belirsiz erken gebelik daha net göstermez miydi acaba 3 gün var daha