Bittercikolataa 3 haftalık flandır canm erken gebelik diyolar onada benöde aynıydı çünkü erken farkettim kasetteki çizgi yapısına kadar aynı gösterecektm resmini ama bazqnın altına koymuşum kaldıramıyorm bazqyı 😅
Görüyor musunuz ? ( Resimli ) ☺️
Bittercikolataa sabaha kadar dayanabilirsen iyi kız 😅
Bittercikolataa ben böyle öğrenmiştim hakkında hayırlısı olsun 🙏 tekrar yap iki gün sonra
Bittercikolataa benimde böyle oldu canı. Cok sılıktı kanda 17 di cıktı 1 hafta sonra 450 sonra kese sonra bebek gorundu
Bittercikolataa yani ilk 3-4 dk içinde çıkar bence. Bir de erken gebelik testi denesenize adete daha varken bunlar kesin sonuç vermiyor
Zarifokur inşallah canım
neslsah-1 ay bilemiyorum valla şaşkınım bende ablam geldi gösterdim bende böyle öğrendim adete var ya daha o yüzden böyle çıkıyor diyor ☺️
neslsah-1 aslında duramıyorum yerim de de şu kimyasal olayından korkuyorum ☺️
Sevo0606 yapıcam çok teşekkür ederim
Aeell ay inşallah gerçekten çok sevindim adınıza ☺️
Bergamot canım yaptım onu da bak üstler de attım fotoğraf bakar mısın ? ☺️
Bittercikolataa merhaba hayırlı olsun💐 yumurtlama takip etmiş miydiniz?
Ceriko evet ettim ☺️☺️
Bittercikolataa ne zamandı acaba yani kaç gün sonra gördünüz silik çizgiyi benimde bat 17 beklemedeyimde o yüzden sordum🥹🫶🏼
Ceriko bugün 14. Gün canım 2 gündür test yapıyorum böyle çıkıyor umarım vardır sizde de 😍
Bittercikolataa ayy umarım 💞
Sizde inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsiniz✨
Ceriko İnşallah canım teşekkür ederim güvenemiyorum ki silik teste de çok fazla yanılan var umarım vardır ☺️
Bittercikolataa korkma iyi düşün bizede haber ver gidince sonuç çıkınca 🥰
neslsah-1 mutlaka haber vericem canımmm ☺️