CanNurdan hayır vermedim ama bugün test yaptım negatif çıktı maalesef anlamadım bende 🤷♀️
Görüyor musunuz ? ( Resimli ) ☺️
Bittercikolataa adet gününü bekle olmazsa bi de kan verirsin belki geç döllenme falandır canım
Bittercikolataa bence var benimkini anca ben görebiliyordum ama adetim düzenlidir gelmeyince bildim zaten şuan 14 haftalık hamileyim inşallah gönlüne göre versin Rabbim 🥰
busra2512 canım sanmıyorum ki yumurtlama takip ettim ☺️ nasip değilmiş demek ki ama 3 testte silik çıkıp bunda negatif çıkınca şaşırdım üzüldüm ☺️
hatice_aygun2 İnşallah canım negatif gördük sabah 3 testte yalancı pozitif verdi demek ki ☺️
Bittercikolataa hadi ya öyle oluyormu yokmu yani şimdi 🤦
Bittercikolataa merhaba ☺️ umutlandırmak istemem ama 3 tanesinde çıkmış 1 tanesinde çıkmamış bugün yaptığınız negatif sonuç veren bozuk olabilir mi acaba?
Bittercikolataa hakkında hayırlısı olsun benimde bu aydan umudum yok kasım ı bekleriz olmazsa napalım🌺🥰
hatice_aygun2 valla anlamadım ki canım bende çok karmakarışık kafam şuan ☺️
Derya3628292 Hiç bilmiyorum ki aklıma da geldi ama hepsi silikti o yüzden adeti bekliyorum artık yapacak bir şey yok ☺️
busra2512 Aynen öyle canım hayırlısı ile Rabbim en uygun zamanı biliyordur 🥰
Bittercikolataa Aynen öyle canım ❤️
Bittercikolataa
Hayırlısı olsun canım hiç üzülme her ay bir umut bizler için 🤗
Naçizane tavsiyem adetin bittikten sonra ilk 15 gün mutlaka gün aşırı dene 😬
Bittercikolataa en güzeli o aslında ama işte dayanamıyoruz sabırsız davranıyoruz ☺️ hayırlısıyla inşallah şimdi değilse bile en kısa zamanda nasip olsun sağlıcakla 🥰
Bittercikolataa dediğiniz gibi kimyasal da olabilir , kaset test yalancı pozitif vermiyor bozuk olmadığı sürece kaç gün kaldı regline
Bittercikolataa benimde valla neyse hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲❤️
Naksiye58 Yumurtlama takibi yapıyorum canım ovulasyon ile ☺️
Derya3628292 inşallah canım hepimize isteyene nasip olsun 🥲🥲
-angel34 valla bilemedim ki canım demek ki kimyasal gibi bir şey yarın adet günüm ☺️
hatice_aygun2 teşekkür ederim 🥰