Bmde 32 haftama kadar içiyordum sigarayı taki kontrole gidene kadar doktorum 2 hafta geriden geliyor sigara birden kes dedi gelişim geriliği başladı 2 haftadr agzma sürmüyorum

zmrkrblt 39+3 kullanıyorum. Erken doğum riski yapıyor demişti doktorum kendimi 37lerde doğururum diye hazırlamıştım. Doktor 41i görürsün diyor 😄 çok darlandım artık. Bence 39a kadar doğuranlar çok şanslı

Aslllllll
    Senin bebeğin sağlıklımı ona bak canım❤️Içen zararı kendine ve bebeğine yapar bizim evladımıza yapmasınlarda ne yaparsa yapsınlar birde böyle düşün.

Melodimm haklısınız. İnanın 4 yıllık evliyim evimde perdelerime sinecek diye bile sigara içirmedim kimseye. İçen ve bırakamayan insanlara da Allah yardım etsin zor bir durum

dmla_ Sakınan göze çöp batar dediğiniz sey bebeğiniz farkinda mısınız? Üstelik henüz anne karnında doğmamış bile. O zaman hoplayıp zıplayın da bari. Ne saçma bi cümle. Bile isteye zarar vermek sizin ki. Kendinizi böyle saçma sapan şeylerle mi avutuyorsunuz? Kimse sizin anneliginizi sorgulamıyor doğruları duymak işinize gelmiyor sadece.

zmrkrblt ah o illet fazla bağımlılık yapıyor ben normalde içiyorum günde 1 paket bile olduğu oluyordu ilk kızıma hamile kaldım bıraktım 1 hafta oldu ama stresten ölüyorum elim sigaraya gidiyor eşim içerken bir fırt çekiyorum ama yetmiyor derken hop bir gece kanama ile uyandım acile doktor dedi ki stres yapmışsın bebek çok aşağı inmiş düşecek kaba yap tuvaletini görelim dedi çok şükğr bebeğime bir şey olmadı. Hastaneden çıkınca dedim ki abartmayacağım ama kendimi de kasmayacağım başladım sigara içmeye. İkinci kızıma hamileliğimde de hep içtim şuanda 11 günlük oldu kuzum. Özelde bir doktora gittim bana dedi ki bırak diyemem bağımlısısın stres çok etkileyecek ama lütfen abartmadan iç dedi. İçtim iki kızımda yanımda şükürler olsun küveze falan girmediler. İlerisi içinde Rabbim sağlık versin. Buraya gelip sen nasıl annesin diyenlere de takılmayın ben post açtım canıma okudular zamanında. Benim anneliğim kararım hiç kimseyi ilgilendirmez. Yok ten rengi bebeklerin değişik olurmuş yooo ilk kızımın değil annem içmemesine rağmen kardeşimin ten rengi çok değişik doktorlar ilk doğunca hasta sandı ne testler yapıldı bir şey çıkmadı. Kimseye kendinizş yargılatmayın. Sigara konusu en sinir olduğum konu. Herkes çok iyi 4 4 lük anneymiş gibi yargılıyor. Herkes baksın işine. Rabbim evladınızı sağ salim sağlıkla size bağışlasın inşallah ❤️

iremd-1798 👏👏👏👏 (aradigim yorum ) bak simdi çok yorum yapma senide linc ederler görürsun 😀😀😀😀😀

Ayaz_Aybars_mom ahahaha linçleneceğimi bilerek yazdım 😅 insanoğlu linç etmek istedikten sonra sebep bol 😅 buraya ah sen nasıl bir annesin neden içiyorsun desem bu sefer benim söylediğim gibi sana mı kaldı yargılamak dicekler iki türlüsü de aynı 😅😅

eozlem merhaba benim de rahmim kalp şeklinde sizin de mi öyle oluyor acaba 10 haftaligiz kanama yaşıyorum sürekli istirahat ediyorum progestan fıtıl kullanıyorum

Sumruhazal vicdan yapmamanız problem zaten. Sigaranın etkilerinn çocuk 15-20 yaşına gelince ortaya çıkacağını biliyor muydunuz mesela? Öğrenme güçlüğünden tutun, bağımlılığa olan yatkınlığa kadar hepsi anne karnında kodlanıyor malesef. Çocuk sizin çocuğunuz bizi ilgilendirmez ama dalga geçer gibi vicdan yapmıyorum demeyin bari

2cocukluana_ keşke kalp şeklinde olsa 😔 kuzenimin kalp şeklindeydi, 48 saat kadar doğum sancısı çekti, artık doğum başlayacağı vakit önce aradaki o parçayı aldılar sonra bebişin doğumu gerçekleşti. Benim ise iki ayrı rahim ve iki ayrı vajina girişi var. Bebeğim sağdaki küçük olan rahimde. Bana progestan başlamadı ama 26. haftadan itibaren nidicard ve endol kullanıyorum. Endolü de 30. haftada bıraktık.

dmla_ bende babami 4 yıl oldu kaybedeli annem ve babam ayriydi tabiki 15 sene olmustu ben annemle kalirdim hic babamla bi vaktimiz olmamistir ama işte adı var babadir o çinardir bana bir gr sevgisi ilgisi yoktu ama ölüm haberiyle yikildim kanserden kaybettim babami cenazesinde zor ayakta durdum simdi kim baba dese herzmn burnumun diregi sizlar 26 yasindayim cocuk gbi aglarim rabbim mekanlarini cennet eylesin elden bisi gelmez hepimziin vakti zamani var neticede 🥲 allah sendende razi olsun güzel duaların icin tesekkur ederim 💖🙏

iremd-1798 canım ayda bir kola cips yemekle bir paket sigara içmek aynı şey mi? Malesef sigara lanetinn etkileri çocuk koca adam olunca da ortaya çıkabiliyor, bu riski almaya değer mi?

Reina basima bunca sey gelmis derken 🤣 basima bisi gelmedi hanimefendi bnm bebegim 3 yasinda yanimda saglikli herhangi bir problemide yok bilip bilmeden yorum yapmayin bi gidin artik yani 🤣🤣🤣

Ayaz_Aybars_mom gebelik sekerim vs cikimca dahiliye dr birakmazsan bebegini ölüme surukluyorsun diye bi cumle kullandi

Yorumunuzu okudunuz mu? Ben uydurmuyorum siz yazmışsınız . Paket paket için afiyet olsun:)

Ayaz_Aybars_mom kesinlikle çok haklısınız. Bneim ilk kızımda 7 yaşına girecek çok akıllı zeki ve sağlıklı bir çocuk. Ağzı olan konuşsun benim asla umrumda değiller. Kimse bizim söylememize göre hayatına yön vermeyeceği gibi bizde onların söylediklerine göre yön vermeyeceğiz. Herkesin kendi hayatı kendi kararları kendi evladı. 🥹