- Düzenlendi
zmrkrblt ah o illet fazla bağımlılık yapıyor ben normalde içiyorum günde 1 paket bile olduğu oluyordu ilk kızıma hamile kaldım bıraktım 1 hafta oldu ama stresten ölüyorum elim sigaraya gidiyor eşim içerken bir fırt çekiyorum ama yetmiyor derken hop bir gece kanama ile uyandım acile doktor dedi ki stres yapmışsın bebek çok aşağı inmiş düşecek kaba yap tuvaletini görelim dedi çok şükğr bebeğime bir şey olmadı. Hastaneden çıkınca dedim ki abartmayacağım ama kendimi de kasmayacağım başladım sigara içmeye. İkinci kızıma hamileliğimde de hep içtim şuanda 11 günlük oldu kuzum. Özelde bir doktora gittim bana dedi ki bırak diyemem bağımlısısın stres çok etkileyecek ama lütfen abartmadan iç dedi. İçtim iki kızımda yanımda şükürler olsun küveze falan girmediler. İlerisi içinde Rabbim sağlık versin. Buraya gelip sen nasıl annesin diyenlere de takılmayın ben post açtım canıma okudular zamanında. Benim anneliğim kararım hiç kimseyi ilgilendirmez. Yok ten rengi bebeklerin değişik olurmuş yooo ilk kızımın değil annem içmemesine rağmen kardeşimin ten rengi çok değişik doktorlar ilk doğunca hasta sandı ne testler yapıldı bir şey çıkmadı. Kimseye kendinizş yargılatmayın. Sigara konusu en sinir olduğum konu. Herkes çok iyi 4 4 lük anneymiş gibi yargılıyor. Herkes baksın işine. Rabbim evladınızı sağ salim sağlıkla size bağışlasın inşallah ❤️