Mrvsmt2502 arkadaş post acmıs soru sormuş kı ıcıp ıcmememız bebeğimizi düşünüp düşünmememız sızı hıc ilgilendirmez hatta sızlık bır durum bıle yok yazmak ıcım yazmayın nazıklıgı bozmayın
33+4 hala sigara kullanan var mi benim gibi🥺
Sumruhazal gel kanka bi tane daha yakalım😂🚬
dmla_ şuan içerek yazıyorum desem🤣🤣
zeynosileannis ¾ tane
Burda duyar kasanlar var nerden bılıyorlar cocuklarımızla ılgılenmedıklerımızı ilk kızımda da bırakmadım şuan 1 yasında sımdı yıne olacak ıcıyorum yanı bırakamadım bünye ile alakalı çok şükür vıcdan da yapmıyorum kalkıp burda annelıgımıze varana kadar boş konusulmasın ya kımseyı ilgilendirmez bu post ıcın gecerlı degıl bazı sıgara ile alakalı olmayan sorularda da görüyorum başka bişey danısılır veya bılgı almak ister yada öğrenmek ıcin soru soru sorulur kendısıne çevreye faysası olmayan insanlar duyar kasmaya baslıyorlar anlamıyorum sız kımsınız acaba
dmla_ başınız sağolsun bu arada çok üzüldüm sızı anlarım benimde yok babam 😞
Sumruhazal yeni söndürdüm 😂
zmrkrblt maalesef ben 28+2
Sumruhazal çok doğru söylüyorsun cidden ne kadar sakınırsan o kadar çöp batar kimseye anneligimizi sorgulamak düşmez
Dün bu konuyu ebe bı arkadaşim ile laf arasında konuşmuştuk. Bir anne hamileyi boyunca sigara kullanmis bebeği maalsef solunumu yetmezliği ile dünyaya gelmiş. Çocuğun rengi bile bi tuhaftı demişti arkadaşım. Hem etkilendim hem çok üzüldüm. Anne feryat figanken çocuğu alıp kuveze görürdük haftalarca çıkamadı. Ve maalesef çocuk ilerleyen hayatında da bu taraz sorunları çekmeye mecburmus. Bir sıfir yeni baslamis hayata. Bunu yazmamin sebebi kimseyi sterse sokup uzmek değil..belki bırakma sürecinde sizlere bir nebze de olsa destek olur. Bırakma azminizi perçinler.. hepinize iyi geceler dilerim
Gebelik planlayan ben şimdi yakıyorum canım cekti😂
Sumruhazal Allah razı olsun sizinde başınız sağ olsun 4 hafta oldu kaybedeli bende ki dert sıkıntı kimde var annem bizimle kalıyor suan ona belli etmemek için içime ata ata sigarada çare buluyorum babasının çok zor mus Allah sağ olan babalarimiza uzun ömürler versin bizim babalarımız melek oldu cennetin en güzel köşkü babamızın olsun inşallah
35 haftalığım bende hala içiyorum günde 3 4 tane olsa da
zmrkrblt gebeliğimi öğrenmeyen kadar günde 8/9 adet içen biriydim öğrendim içmiyorum 😅 canımda çekiyor ama No
zmrkrblt ilk gebeligimde 25.haftaya kadr yarim paket icerdim cunku orta okuldan beri icen bir insanim birakamadim sonra gebelik sekerim vs cikimca dahiliye dr birakmazsan bebegini ölüme surukluyorsun diye bi cumle kullandi bana bu sefer gunde 1 tane iciyordum icmesem asiri gergin ve stresli oluyordum oglum kuveze girdi 15 gun kaldi kendi kendine nefes alamiyordu 35 haftalik dogdu ben sigaraya bagladim yeni yeni dank etti kafama malesef suan 10 haftalik hamileym yine iciyorum dr birak ben 1 2 dal vs kabul etmem dedi ama esimi gordukce canim yine istiyor gene iciyorum birakmanin vicdanla vs vs alakasi yok burda bazilari sacmalamis kimsenin anneligi kimseyi ilgilendirmez icmesen onun stresi siniri zaten bebegi etkilicek bu dha kotu bi durum herkez kendi anneligine baksin önce
Akarmine tabiki içilmese daha iyi ama herkesin iradesi farklı hayatı farklı yorum yapmak bize düşmez en azından çok fazla içmiyormuşsunuz sigara kullanan çoğu kişi içmeye devam ediyor zaten sadece azaltıyorlar
Sigara içmekten öte yiyordum. Ve sigara içmeyi sevenlerdenim. Her bırakma deneyimim başarısız olmuştu. Kızımı öğrenince kendimi şartlandırdım tiksindiğime önce zor oldu kriz denebilecek düzeyde ama zamanla şiddeti azaldı . Hala istiyor canım 15 sanıye yönetebilirseniz o stresi geçiyor. Belki faydası olur bırakmak isteyenlere bu yöntem ( bebek doğunca başlarım muhtemelen 🙈)