Ayaz_Aybars_mom hanımefendi bebeğini ölüme sürüklüyorsun lafını doktor kullanmış bunu da siz yazmışsınz benim hangi lafımda sizi kırack bir cümle var?? Ben sizin yazdığınıza yorum yaptım çocuk sizin çocuğunuz inanın beni zerre bağlamaz. Bende içen biriydim hemde bir pakete yakın. Bırakmann zorluğunu çok iyi biliyorum emin olun. Ama bırakmasaydım da kimseye böyle saldırmazdım. Bir tanesi alay eder gibi vicdan yapmıyorum çok şükür yazmış. Bu normal bir cümle mi? Kim içiyosq içsin ama sigara güzellemsi yapmasn lafım size değil bunu yapanlara

Reina eee bunj her doktor solemezmi sizce normal degilmi doktor tebrik ederim sigara iciyosun dicek hali yok ya birakayim diye ole bisi soledi zehirliyosun manasinda soledi onuda bende zaten icmedim 1 2 tane vs iciyordum oda cok canm isterse ama rabbime sukurler olsun oglumda hicbi problem olmadi saglikli yanimda eli ayagi duzgun daha ne istiyim rabbim korudu yavrumu ben bu illeti tabikide guzellestirmiyorum ama bole saldirmak ne blm nasil biraktiniz nasil birakabilirz neler takviye olarak alabiliriz bu konularda yardimci olsaniz daha iyi olurdu bizlere bole linclemek yerine paket paket icin ne demek yani cok kirici ben zaten icmiyorum artik o kadar icmedimde hic bu hamileligimde dha dikkatliyim artik yasimiz ilerledi tecrube edindik bazi seylere deidgim gbi linc yerine yardim etseniz daha guzel sonuclar konusulur burda yinede tesekkur ederim kimseyi kirmak istemem burda

Reina kimseyede saldirmiyorum bu arada birakamayanlari vicdanlariyla yargilamayin diyorum zor oldugunu biliyorum diyosunuz herkez siz gibi güclu olmaya bilir iradeli olmaya bilir hani bunu kast etmistim

Ayaz_Aybars_mom elbette öyle. Ama içiyorum, ohh amaan bişi olmaz kafasına da saygı duyamıyorum. Hele vicdan yapmıyorum diyen hanımefendiye Allah vicdan versin. Diyecek hiçbirşey yok

Reina o kimse ona karisamam vicdani rahat demekki ne bilim herkezin karakteri baska burda bilemeyiz yani 🤷‍♀️ ben hicbi zmnda bisi olmaaz kafasinda bakmadim başli basi erken dogum sebebi en basit ornegi artik herseyin bilincindeyiz kah burda gorup duyuyoruz kah cevremizden goruyoruz cevremiz kizmiyormu tabiki kiziyor doktorlar demedigini birakmiyor hele devlet has.gidiyosaniz zaten vay halinize agziniza geleni sayiyolar rabbim herseyij hayirlisini nasip.etsin bizlerde en kisa sürede bu illetten uzaklasiriz ins

Bebikk_10 başınız sagolsun ama kimin ne yaşadığını neler yaşadığını kimse bilemez bünye olarak güçlü olabilirsiniz ama ben değilim ben kendi ellerimle kaybettim o psikoloji durumu ile bırakamadım bırakamıyorum da o yüzden kimseyi yadirgamayin

Ayaz_Aybars_mom biz babamla tam aksine çok yakındık heryere beraber giderdik kız baba değilde arkadaş gibiydik kanka diye açardık telefonu ve bi anda saat 1 de iyi olan adamı saat 2 de gizli kalp krizinde ellerim de kaybettim ve ölürken kızım ben ölüyorum diye gitti elimde sadece ben ve annem vardık o evde abim yeni evliydi saat 1 de hayaller kurduğum adam saat 2 de ellerimizde öldü Allah senden de razı olsun mekanı cennet olsun baba evin direğidir cidden o gidince anlıyorsun içindeki boşluğu kimse iradesi gücü kuvveti yerinde olamıyor birakicekken tekrar dermanı onda buluyorsun

Ayaz_Aybars_mom Allah hiçbir evladımızı hastalıkları yaşatmasın Allah bizden alıp onların ömürlerine versin gelip burda lütfen yok çocuğunuzu dusunmuyorsunuz yok şöyle yok böyle demeyin . Allah da sana evlatlarına hayırlı sağlık li bir ömür nasip etsin kalbin çok temiz çok anlayışlı bir insansın

dmla_ kuzum dermansiz dert yoktur onlarin yoklugu hic eksilmiycek acilari tazecik kalicak ama elden bsii gelmez 😔 sen guclu ol suan kac haftaliksin bilmiyorum ama rabbim yavrunu sana saglikla bagislasin ona saril ondan güc al 😊 en guzel anilarinizi hep hatirla benim esimde mart ayinda kalp krizi gecirmisti lanet gelsin o hastaliklara biri kanser biri kalp bi caresini bulamadilar herseye bir cozumleri var onlara yok baştakiler ne ise yarar bilmiuorum cozum bulamadilqr solencek sey cokta simdi parti yuzundende linc yemeyelim.burda 😃😃😃

dmla_ sende öylesin canım 😊 anladigim kadariyla iyi birine benziyorsun 😊 teskkur ederim guzel dileklerin icin

36 haftalık olduk canım onada bir linç yaparlar lütfen eşiniz veya çevreniz de sizde 2 günde 1 coraspirin kullanın gizli kalp krizi sebebi belli de neyse canım ihmal etmeyin coraspirin kullanmaya özen gösterin kan pıhtılaşması yüzünden genellikle böyle hastalıklar ölümler oluyormuş Allah razı olsun güzel duaların için ❤️🙏🏻

dmla_ masallah kiz dogurucan sen bisi kalmamis 🧿🧿🧿 darisi basima o haftaya gelelim ins ben ztn hamilelikten dolayi kullaniyorum doktorum 32.haftaya kdr devam.dedi esimde anjiyo falam oldu oda ecopirin kullaniyor kalp ilaci falan kullaniyor suan zaten rabbim basimizdan eksik etmesin dermansiz dert vermesin

zmrkrblt ben sigara bırakma klinigine gittim devlette Bi ilac verdi 10 günde bıraktım. 1 ay çekirdek ve naneli sakızla idare ettim. Sonra istek geçti. Geçenlerde Bi içeyim dedim midem bulandı 9 aydır içmiyorum çok sukur. Dünya varmış tavsiye ediyorum herkes bıraksın bence. Sigarasız yaşamak harika bisey

Ayaz_Aybars_mom Amin Allah eşine ya Şafi ismi ile şifa versin bıraktırma 2 günde bir kullanmasına vesile ver Rabbim bi an önce sağlığına kavuşup yuvaniz da tekrar saglik haberiyle cok mutlu olursunuz inşallah dualarıma ekledim sizi ve ailenizi 🙏🏻

eozlem Allah Allah daha neler duyacağız çok şaşırdım rabbim bu şekilde yaratmış tabiki ama yok mu acaba bunun bir tedavisi