birakamiyorum ama olmuyo strse giriyorumm sizde ne kadar kullaniyorsunuz

zmrkrblt var ben ilk başlarda 3 5 tane içiyordum 31 hafta babam öldükten sonra daha çogaltim stres üzüntü çareyi onu aratıyor bana

@zmrkrblt merhaba ben ilk gebeliğimde tiksinmiştim yanı biri içse dumanı gelse içim dışıma çıkıyordu içememiştim doğuma kadar sonra geçti bu tiksinti tekrar başladım🤣şimdi 2. Gebeliğim bu da aynı tiksiniyorum midem çok bulanıyor doğum sonrası ne olur bilmem ama benim dr bırakamazsam günde 1 tane içebilirsin çünkü içmediğin zaman ki stres bebeği daha çok etkiler demişti tabi bu 1 taneyi geçmesin ye tembihlemişti ki ben zaten değil içmek kokusuna dahi dayanamıyorum 😂

Günde en fazla 3 içiyorum arada canım isterse eşiminkini yakıp veriyorum. Benim ilk gebeliğimde hiç içmedim ama kalbi durdu kaybettim, depresyon yaşadım bir süre. Bu sefer çok üzerine titremeyeceğim dedim, bencillik mi bilemem ama sakınan göze çöp batıyor. Bile isteye zarar da vermek değil ama biraz daha sakinim iyi geliyor diyelim

Mrvsmt2502 arkadaş post acmıs soru sormuş kı ıcıp ıcmememız bebeğimizi düşünüp düşünmememız sızı hıc ilgilendirmez hatta sızlık bır durum bıle yok yazmak ıcım yazmayın nazıklıgı bozmayın

zmrkrblt ben malesef içmediğim zaman daha çok stres yapıyorum canım istediği zaman içime çekmeden içiyorum