Sumruhazal Allah razı olsun sizinde başınız sağ olsun 4 hafta oldu kaybedeli bende ki dert sıkıntı kimde var annem bizimle kalıyor suan ona belli etmemek için içime ata ata sigarada çare buluyorum babasının çok zor mus Allah sağ olan babalarimiza uzun ömürler versin bizim babalarımız melek oldu cennetin en güzel köşkü babamızın olsun inşallah

35 haftalığım bende hala içiyorum günde 3 4 tane olsa da

zmrkrblt gebeliğimi öğrenmeyen kadar günde 8/9 adet içen biriydim öğrendim içmiyorum 😅 canımda çekiyor ama No

zmrkrblt ilk gebeligimde 25.haftaya kadr yarim paket icerdim cunku orta okuldan beri icen bir insanim birakamadim sonra gebelik sekerim vs cikimca dahiliye dr birakmazsan bebegini ölüme surukluyorsun diye bi cumle kullandi bana bu sefer gunde 1 tane iciyordum icmesem asiri gergin ve stresli oluyordum oglum kuveze girdi 15 gun kaldi kendi kendine nefes alamiyordu 35 haftalik dogdu ben sigaraya bagladim yeni yeni dank etti kafama malesef suan 10 haftalik hamileym yine iciyorum dr birak ben 1 2 dal vs kabul etmem dedi ama esimi gordukce canim yine istiyor gene iciyorum birakmanin vicdanla vs vs alakasi yok burda bazilari sacmalamis kimsenin anneligi kimseyi ilgilendirmez icmesen onun stresi siniri zaten bebegi etkilicek bu dha kotu bi durum herkez kendi anneligine baksin önce

Akarmine tabiki içilmese daha iyi ama herkesin iradesi farklı hayatı farklı yorum yapmak bize düşmez en azından çok fazla içmiyormuşsunuz sigara kullanan çoğu kişi içmeye devam ediyor zaten sadece azaltıyorlar

zmrkrblt malesef günde 3 4 tane içiyorum övünmek olrak algılanmasın ama içim içimi yiyor içmeyince Rabbim hidayet versin 😢🤲🏻

Sigara içmekten öte yiyordum. Ve sigara içmeyi sevenlerdenim. Her bırakma deneyimim başarısız olmuştu. Kızımı öğrenince kendimi şartlandırdım tiksindiğime önce zor oldu kriz denebilecek düzeyde ama zamanla şiddeti azaldı . Hala istiyor canım 15 sanıye yönetebilirseniz o stresi geçiyor. Belki faydası olur bırakmak isteyenlere bu yöntem ( bebek doğunca başlarım muhtemelen 🙈)

Maalesef ki ben 3. Ye hamileyim 3. De bırakamadım

Dilaraertasss kilo almaya devam ediyor ama hala yeterli değil. Gelişim geriliği de benim çift rahim olmam ile alakalı aslında. Plasenta ve bebeğin yeri çok dar olduğu için doktorların beklediği bir durumdu. Eşim her elime aldığımda bana vicdan yaptırdı çocuk senin yüzünden kilo almıyor diye. Ben de oylelikle uzaklaştım açıkçası

İçmeyi bırak dumanı geldiğinde bile karşı tarafa kızıyorum tedirgin oluyorum

Ben 18+4 üm hala içiyorum günde 10-12 tane bu hafta perinatolojiye gidip durumu öğreneceğim ama şu an için bi problem yok.

zmrkrblt 22+1 olduk bende içiyorum ilk gebeliğim de bıraktım ama bunda bırakamıyorum içmeyince çok sinirli oluyorum ve kızıma devamlı sesimi yükseltiyorum o yüzden günde 5-6 adet içiyorum vicdan azabı çekiyorum ama elimden cidden birşey gelmiyor ama hala geç değil azaltıp bırakcam bırakmam lazım eşim içmiyor ve bu konu da çok katı her gördüğün de haklı olarak kızıyor çocuğa zarar veriyorsun diye ters düşüyoruz bu konu da çok net birşey olursa senden bilirim diyorum o yüzden ne yapıp ne edip bırakmam lazım

Bmde 32 haftama kadar içiyordum sigarayı taki kontrole gidene kadar doktorum 2 hafta geriden geliyor sigara birden kes dedi gelişim geriliği başladı 2 haftadr agzma sürmüyorum

zmrkrblt 39+3 kullanıyorum. Erken doğum riski yapıyor demişti doktorum kendimi 37lerde doğururum diye hazırlamıştım. Doktor 41i görürsün diyor 😄 çok darlandım artık. Bence 39a kadar doğuranlar çok şanslı

Aslllllll
              Senin bebeğin sağlıklımı ona bak canım❤️Içen zararı kendine ve bebeğine yapar bizim evladımıza yapmasınlarda ne yaparsa yapsınlar birde böyle düşün.

Melodimm haklısınız. İnanın 4 yıllık evliyim evimde perdelerime sinecek diye bile sigara içirmedim kimseye. İçen ve bırakamayan insanlara da Allah yardım etsin zor bir durum