@zmrkrblt merhaba ben ilk gebeliğimde tiksinmiştim yanı biri içse dumanı gelse içim dışıma çıkıyordu içememiştim doğuma kadar sonra geçti bu tiksinti tekrar başladım🤣şimdi 2. Gebeliğim bu da aynı tiksiniyorum midem çok bulanıyor doğum sonrası ne olur bilmem ama benim dr bırakamazsam günde 1 tane içebilirsin çünkü içmediğin zaman ki stres bebeği daha çok etkiler demişti tabi bu 1 taneyi geçmesin ye tembihlemişti ki ben zaten değil içmek kokusuna dahi dayanamıyorum 😂
33+4 hala sigara kullanan var mi benim gibi🥺
zmrkrblt bırakamıyorum diye bir şey yok. Keyfinizi değil bebeğinizin sağlığını düşünseniz bırakırdınız bahanelerin ardına sığınmayın lütfen
Günde en fazla 3 içiyorum arada canım isterse eşiminkini yakıp veriyorum. Benim ilk gebeliğimde hiç içmedim ama kalbi durdu kaybettim, depresyon yaşadım bir süre. Bu sefer çok üzerine titremeyeceğim dedim, bencillik mi bilemem ama sakınan göze çöp batıyor. Bile isteye zarar da vermek değil ama biraz daha sakinim iyi geliyor diyelim
zmrkrblt paket taşıyorum günlük saymıyorum
Mrvsmt2502 arkadaş post acmıs soru sormuş kı ıcıp ıcmememız bebeğimizi düşünüp düşünmememız sızı hıc ilgilendirmez hatta sızlık bır durum bıle yok yazmak ıcım yazmayın nazıklıgı bozmayın
Sumruhazal gel kanka bi tane daha yakalım😂🚬
dmla_ şuan içerek yazıyorum desem🤣🤣
zeynosileannis ¾ tane
Burda duyar kasanlar var nerden bılıyorlar cocuklarımızla ılgılenmedıklerımızı ilk kızımda da bırakmadım şuan 1 yasında sımdı yıne olacak ıcıyorum yanı bırakamadım bünye ile alakalı çok şükür vıcdan da yapmıyorum kalkıp burda annelıgımıze varana kadar boş konusulmasın ya kımseyı ilgilendirmez bu post ıcın gecerlı degıl bazı sıgara ile alakalı olmayan sorularda da görüyorum başka bişey danısılır veya bılgı almak ister yada öğrenmek ıcin soru soru sorulur kendısıne çevreye faysası olmayan insanlar duyar kasmaya baslıyorlar anlamıyorum sız kımsınız acaba
dmla_ başınız sağolsun bu arada çok üzüldüm sızı anlarım benimde yok babam 😞
Sumruhazal yeni söndürdüm 😂
zmrkrblt maalesef ben 28+2
Sumruhazal çok doğru söylüyorsun cidden ne kadar sakınırsan o kadar çöp batar kimseye anneligimizi sorgulamak düşmez
Dün bu konuyu ebe bı arkadaşim ile laf arasında konuşmuştuk. Bir anne hamileyi boyunca sigara kullanmis bebeği maalsef solunumu yetmezliği ile dünyaya gelmiş. Çocuğun rengi bile bi tuhaftı demişti arkadaşım. Hem etkilendim hem çok üzüldüm. Anne feryat figanken çocuğu alıp kuveze görürdük haftalarca çıkamadı. Ve maalesef çocuk ilerleyen hayatında da bu taraz sorunları çekmeye mecburmus. Bir sıfir yeni baslamis hayata. Bunu yazmamin sebebi kimseyi sterse sokup uzmek değil..belki bırakma sürecinde sizlere bir nebze de olsa destek olur. Bırakma azminizi perçinler.. hepinize iyi geceler dilerim
Gebelik planlayan ben şimdi yakıyorum canım cekti😂
Sumruhazal Allah razı olsun sizinde başınız sağ olsun 4 hafta oldu kaybedeli bende ki dert sıkıntı kimde var annem bizimle kalıyor suan ona belli etmemek için içime ata ata sigarada çare buluyorum babasının çok zor mus Allah sağ olan babalarimiza uzun ömürler versin bizim babalarımız melek oldu cennetin en güzel köşkü babamızın olsun inşallah
35 haftalığım bende hala içiyorum günde 3 4 tane olsa da