Churcill ben spralle yada kol altı implant düşünüyorum bakalım doktorum hangi yöntemi önerecek

Aselkus hiç yan etki yaşamadım. Telefona alarm kurup düzenli içtim tam 2 yıl 4 ay boyunca. Yılbaşı haftası bebek istediğimize karar verdik bıraktım hapı 17 Şubat miraç kandilinde tahminen (betaya göre) 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim

ikotrtn ben de doktor önerisi alacağım bakalım. Hiç birinin garantisi yokken çok da çabalamamak lazım 😂

@UmmNasuh bende onu düşünüyordum doktorum yaparım 99.9 koruma var ama adetten kesiyor dedi bana cazip gelmedi adetten kesilme

limoncicegimFO

limoncicegimFO
    3-4 ay sonra hamile kaldım . Eşim sürekli evde olan biri değil işi gereği yumurtlama dönemine denk gelmiyordu bazı aylar bu süreç bu yüzden de uzun sürmüş olabilir . Yan etki olarak spral takılıyken bende etkisi ara ara oluyordu fakat çıkardıktan sonra daha rahat ettim kanamam adetlerim gayet düzenliydi. Bence kişiden kişiye değişiyor ama sprali benim çevremdeki herkes kullanıyor o kadar korkulacak bi durum yok . Tedirginseniz 6 ay da bir kontrole gidersinz.

limoncicegimFO ben spralliyken başka hiç bi korunma yöntemi kullanmadım gayet normal spral var zaten döllenmeye izin vermiyor ilişkinin başından sonuna kadar 4 yıl boyunca hiç geri çekilme vs yapmadık spralliyken

limoncicegimFO yani ben kendim dediğim gibi ilk kızımdan önce yeni evliyken geri çekilme vs yöntemi kullandık uzun yıllar böyle korunanlar da var. Prezarvatif kullananda uzun yıllar var. Ben spral taraftarıyım bana yan etkisi olmadığından doktorda ufak bi operasyonla yapılıyor. Ve istediğin zaman yine aynı şekilde çıkarmasıda öyle 10 dk bile sürmüyor işlem. Bu ikinci çocugum doğduğundan sonra ilk adet görmemde yine taktırmayı düşünüyorum çünkü spral varken içe boşalma yada herhangi bi sıkıntıda hamile kalma oranım sıfırdı benim . 4 yıl sonra çıkarttım dediğim gibi hamile kaldım yılda 1 defa ben kontrole gittim sadece istersen 3 ayda yada 6 ayda bir gidebiliyorsn kontrole . Doktor zaten bilgilendirme yapıyor