buscakir sipralin de kayma riski var ne yazık ki bu yüzden hamile kalan bir yakınım var benim doktorum da aksine deri altı implanti önerdi iki çeşidi varmış hormonlu ve hormonsuz ve çok güvenli olduğunu söyledi regl değişimi yapabiliyormuş ama herkeste olacak bir şey değil ben düşünüyorum yaptırmayı hap kullanmak istemiyorum prezervatif doğru kullanmak gerekiyor ilişkinin başından itibaren yani biz beceremiyoruz 😂

Churcill 9 ay prezervatif sonrası 5 ayda hap kullandım hap kullanırken adetım azLdı ve ay arası uzadı doktor haptan dolayı rahım duvarı incelmiş adet görmeyebilirsin hap kullandığın süre dedi bende hormonlarımı etkilememk için hapı bıraktım sonrası geri çekilme prezervatif bu şekilde ilerledi 4 sene böyle korunduk şimdi 8 aylık hamıleyım oda planlı oldu bundan sonrada spral düşünüyorum ve hapı bırakınca kilo almaya başladım belki bu hapın etkileri tamamen benim vucudumla alakalıydı bilmiyorum ama denedim memnun kalmadım

Emziren kadnlar için aylık iğneleri tavsiye ediyolar ama hormon içerdiği için sütü bozuyor bilginiz olsun. Çok güzel emen bir bebeğim vardı aylık iğne vuruldugm ay sütüm sulandı ve bebek emmedi . Doğum kontrol haplarıda aynı şeklde . Ben 5 yıl doğum kontrol hapı kullndm çok güzel korudu beni şuan 3. Ye hamileyim doğum yaptıktan sonra bir süre prezervatif le korunucaz bebek en azında emene kadr . Aynı hatayı yapmıcm ne iğne nede hap emzirirken kullanmamak gerek

Churcill bence telaşa gerek yok adet demek yumurtlama var demek adet yoksa dollenecek yumurtada yok

Churcill deri algı iöpilantı dışında hiç bir korunmadan verim almadım ve korunmadım 😂 kimisi konforlu değil kimisi düzenli alışkanlık istiyor 3. Süpriz bebeğim o yüzden devlette der aştı impilantına karar verdik gebe okulundaki hemşirenin tavsiyesi ile ☺️☺️

Yenibirannee, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Aysetk ona güvenmemek lazımmış ama yani 40 çıktıktan sonra muhakkak korunmak gerek deniyor 🙄

Ozge_29 ahaaha kız prezervatif kullanıyoruz ona rağmen geri çekilme yoksa sadece geri çekilme değil ama yine de korkuyorum

donus_tncklc199
    Hayır o dönemler de farklı bi hap var onu kullanıyorsunuz cazeratta miydi öyle bişeydi adi

Churcill spiral kayar farkında olmazsınız ve hamile kalırsınız. İğne hormonları etkiliyor bıraktıktan sonra zor hamile kalanlar çoğunlukta. En iyi korunma yöntemi zamanında takılan prezervatiftir. Zamanında diyorum çünkü başta takılmadığında da hamile kalıyor kadınlar sonra “prezervatife rağmen hamile kaldım” oluyor. Ama öyle değil 🌸

Minikperi ilk evlendiğimiz zamanlarda prezervatif kullanıyoduk ben burda gördüm zaten ilişkinin ortasında takıldığını. Eşime söylesem o da bilmiyodur Allah bilir böyle bişeyi 🙈

FirayMursal spiral taktırınca içe boşalma oldu mu hiç acaba yoksa geri cekılme felan yaptınız mı acaba 🙄spiral taktırmayı düşünüyorum kafamda soru işaretleri