Churcill yani sizin fazla olduğu için farklı yöntemler denenebilir benim belki hormon hapları yasagim olmasa hap falan kullanirdim prezervatif biraz fazla maliyetli oluyor 👀

Doğumdan sonra zor oluyor mu tekrar birliktelik

myangelson haplar da pahalanmıştır heralde. Ben en son yasmin e 65 tl veriyordum şimdi 100 150 olmuştur heralde

Esra__06 ben zor diye duydum ama bakalım herkeste fark eder heralde

Gebelikte birliktelik yapan oldu mu doğumu kolaylaştırma açılma yapma gibi bir etkisi var mı

Churcill kullanmadan önce condomu su doldurup bi yerinden sızıyor mu diye kontrol etmek gerekiyor bence 😂😂 kuzenim prezervatif delik olduğu için askerlerin kaçması sonucu hamile kalmıştı 😂😂

nazazra24 şişirip balon yapsakk? 😂😂 şaka bir yana doğru bişey bu kontrol edilmesi gerekiyomuş zaten yırtık delik var mı diye skt sine falan bakılmalıymış

Churcill 😂😂 sktden anlaşılıyor mu ki patlak olup olmadığı 🤔 belki zamanla tarihi geçince maddesi yüzünden yırtılma olabiliyordur bilemedim şimdi

Churcill iğne vurdur spiral zaten çok kanama yaptırıyo kayabiliyor takılı olduğu halde hamile kalan da oluyor gereksiz

AsyaCngz55 der altı implant onunyaptırırsan regl olamazsın dedi doktorum o beni korkuttu

Brnbsr ay bilemiyorum ya dun tekrar gittim doktoruma baska bir ilac verdi ama gene fayda etmedi bol bol kahve ve çikolata yiyorum

Offff bu kadınların derdi hiç bitmez 😩😩😩 ikinciyi dogurali 4 ay olacak diken üstündeyim sanki. Geri çekilme ile korunuyoruz. İlk doğumdan sonrada böyle tam 9 10 sene korunduk. O zaman işe yarayan bu yöntem ya şimdi yaramazsa. Zaten bu bir korunma yöntemi değilde işte. Olursa olur ikinci kazara demiştim rahattım. Ama şimdi üçüncüyü istemiyorum kazara kalmazsam tabi. Prezervatif canımı acıtıyor ve birde ten tene temas olmuyor diyede zevk vermiyor. Deri altı implant korkutucu geliyor kulağa ama ne bileyim. Haplar iğneler hormonlari bozuyor diyorlar. Spralde ya kayarsa diye tedirginlik veriyor 😩😩😩😩😩😩😩😩 bir çare Allah’ımmmmm

_gulfer evet ama dönüşü olduğunu düşünüyorum zor da olsa

Churcill emzirken içile bilen cerazette diğe bir hap var onu kulla bilirsin yada spiral bence diğerleri çok hoş gelmiyor bana ben ilkinde cerazette kullandım şimdi 2 hamileliğim bundan sonra spiral düşünüyorum

Churcill olabilir belki de daha fazla bile olmuştur ilaçlara çok zam geliyor 🥲

Churcill 3 aylık iğne sakın olmayın onun yüzünden eltim görümcem ikiside 3 ay adet olamadılar kadın doğum doktorumuza sorduğumuzdada neden oldunuz biz asla önermiyoruz dedi

Churcill ilaç sürekli içmen gerekicek belki unutma durumun olucak belki ilacın bittiği zamana gelip riske atıcan deri altı implantta bence çok rahatsız eder huylandırır gibime geliyo etinin içinde yabancı bı madde prezervatif desen aynı şekil sürekli para ver al o yüzden bana en mantıklısı 3, aylık iğneler geliyo

Churcill spiralle hamile kalmış biri olarak önermiyorum canım her beden spirali kabul etmiyor ,ya hap yada iğne bence prezervatif te de pek bişey hissedilmiyo çünkü