Churcill ay bende bekleyeyim burda. Ilk dogumdan sonra prezervatif+ geri cekilmeyle hamile kaldim tabi eşimde suçlu. Suan 4 günlük olduk 😄 doğum kontrol hapi kullanip memnun olan var mi kızlar? Ben ona daha yakınım sanki
Doğum Sonrası Korunma
AsyaCngz55 ebe ye sorayım gidince
Yenibirannee ah ah şuan prezervatif+ geri çekilme yöntemini kullanan ben korkmaya başladım
Yazmelegi_
Hahahah aman amann dikkat et canim. Senin bebis ne kadarlik oldu?
Yenibirannee 2 ay 9 günlük olduk😊 senin nasıl geçiyor iki çocuklu hayat başlangıcı zor mu
Yazmelegi_ valla suanlik annem ve kayinvalidem var saolsun ikisi ev ve kizimin ihtiyaçlarını karşılıyor. Ben sadece bebek emziriyorum spinalden dolayi baş ağrım cok var 🥺
Yenibirannee Allah razı olsun onlardan 🌸🤲🏻 kahve iyi geliyor diye duymuştum ama baska bilgim yok inşallah bi an önce geçer 🌸
UmmNasuh
Çok yakın 3 arkadaşım implant yaptırdı birinde 3 ay sonra adeti kesti haplarla ilaçlarla adet olmaya başladı diğeri de aynı adeti kesildi ve düzensiz adeti oldu 1 yılı geçti taktirali hala ayni implant diğer korunma yöntemleri gibi değil. Bilginiz olsun.
Yazmelegi_ ay insallah ya hergun 4 bardak iciyorum bana misin demiyor :(
AsyaCngz55
5 yıla yakındır Yasmin dogum kontrol hapi kullanıyorum bende ek yöntem yapmıyoruz gayet güvenilir ve güzel adetim saatini bile şaşmıyo 7 günlük arada 3. Günü sabah saat 11 de geliyo 😂😂😂😂
Women_nur_ çocuğunuz var mi
Yazmelegi_ Çin Seddi kur kız öyle olmaz 😂🤪
myangelson ay bacım çok korkuyorum valla ikinci hemen olursa diye 😁😁😁
Churcill 1 yıldan fazladır prezervatif ile ilk zamanlar prezervatif+ geri çekilme ileydi şimdi sadece prezervatif ile. Doktorum 3 aylık iğneyi önermedi çok ödem yapıyormuş. Bende hormon hapı kullanamıyorum yasak o yüzden prezervatif kaldı zaten şurada 3-5 ay sonra tekrar bebek dusunecegiz o yüzden spirali de önermedi doktor
Yazmelegi_ valla bazen ne kadar dikkat edersen et olacağı varsa oluyor vallahi ya 🤭 kidste birisinin kadın doğum doktoru tuplerini bağlatmis ama kadın o halde bile hamile kalmış 😅 en garantisi kocaya yanaşmamak 😂😂😂
Yenibirannee bende ağrı olmadı yatarken 2 3 yastık koyun başınızın altına ve sürekli yürüyüş yapın