Churcill ay bende bekleyeyim burda. Ilk dogumdan sonra prezervatif+ geri cekilmeyle hamile kaldim tabi eşimde suçlu. Suan 4 günlük olduk 😄 doğum kontrol hapi kullanip memnun olan var mi kızlar? Ben ona daha yakınım sanki

Churcill daha konforlu haplar var etkisi daha az onları düşünün bence yasmin biraz tedavi ilacı gibi

Yazmelegi_ valla suanlik annem ve kayinvalidem var saolsun ikisi ev ve kizimin ihtiyaçlarını karşılıyor. Ben sadece bebek emziriyorum spinalden dolayi baş ağrım cok var 🥺

Elfve aynı senin gibiyim 3. bebeğime 28 haftalık hamileyim nasıl korunmalı diye düşünüyorum karar veremedim

Madammee valla kafayı yicem ben hapla hamile kalan var spiralle var tüp bağlatmayla var ve tüp bağlatmak istemiyorum da içim rahat etmiyor. Maddi manevi bu son olmalı da artık bilemiyorum

UmmNasuh
            Çok yakın 3 arkadaşım implant yaptırdı birinde 3 ay sonra adeti kesti haplarla ilaçlarla adet olmaya başladı diğeri de aynı adeti kesildi ve düzensiz adeti oldu 1 yılı geçti taktirali hala ayni implant diğer korunma yöntemleri gibi değil. Bilginiz olsun.

AsyaCngz55
              5 yıla yakındır Yasmin dogum kontrol hapi kullanıyorum bende ek yöntem yapmıyoruz gayet güvenilir ve güzel adetim saatini bile şaşmıyo 7 günlük arada 3. Günü sabah saat 11 de geliyo 😂😂😂😂

Elfve valla ben daha o aşamaya gelmedim bilmiyorum ama benim annem senelerce spiral kullandı hiç bir problem de yaşamadı yani bir kaç kişi sorun yaşıyor diye herkesde olacak diye birşey yok sürekli hap içmekte daha kötü

Churcill 1 yıldan fazladır prezervatif ile ilk zamanlar prezervatif+ geri çekilme ileydi şimdi sadece prezervatif ile. Doktorum 3 aylık iğneyi önermedi çok ödem yapıyormuş. Bende hormon hapı kullanamıyorum yasak o yüzden prezervatif kaldı zaten şurada 3-5 ay sonra tekrar bebek dusunecegiz o yüzden spirali de önermedi doktor

Yazmelegi_ valla bazen ne kadar dikkat edersen et olacağı varsa oluyor vallahi ya 🤭 kidste birisinin kadın doğum doktoru tuplerini bağlatmis ama kadın o halde bile hamile kalmış 😅 en garantisi kocaya yanaşmamak 😂😂😂