Minimalite çoğu korunma yönteminin bu tür yan etkileri var zaten bende doktoruma Danişacam benim için hangisi daha sağlıklıysa ona karar veririm ama cilt altı implantta seçeneklerim arasında onu demek istedim
Doğum Sonrası Korunma
Geri çekilme her ne kadar yöntem sayılmasada 4 yıl sadece geri çekilme ile korundum çok şükür ne zaman bıraktıysam o zaman hamile kaldım doğumdan sonra yine aynı devam etmeyi düşünüyorum hap 1 tane bile içmedim içmek de istemiyorum spiralle hamile kalan bir ton kadın var ona da güven yok prezervatif bence nooo yani öf yazık biz kadınlara herşeyi biz dert ediyoruz ya
Yazmelegi_ ben kızım doğduğunda eczaneden almıştım ama adını hatırlamıyorum yasmin mi diğer haplardan mıydı hatırlamıyorum adını ama korunmak için almıştım sonra doktorum önermedi emzirirken kullanılmasını bıraktım spral taktırdım 4 yıl korundum çok rahattı çıkarttım hamilelik düşündüğüm için şuan son günlerim 2. Bebeğim için 10 gün sonra aramızda olacak onu da direk yine taktırcam sprali yan etkisinin olduğu insanlar oluyor yada kayma olan insanlar oluyor ama eğer vücudunuza tepkisi yoksa spral en güzeli benim fikrim
Esmomm teşekkür ederim 🌸
Churcill Doğumdan sonra doktorum prezervatif önermişti. İki sene öyle korundum bir sıkıntı yaşamadık. 2 sene de geri çekilme ile korunduk (tabiki bir korunma yöntemi olmadığını bile bile) çünkü prezervatif çok tahriş ediyordu son zamanlara. Şimdi sanırım en azindan ilk zamanlarda yine prezervatif kullanırım diye düşünüyorum. Çünkü spirale asla cesaretim yok Zor işler 😏
Yenibirannee yani ben 2yıl kullandım evet garantili
Oluyor ama gerçekten bünyeyi mahvediyor bıraktığın gibi etkilerini gösteriyo3
Churcill bende doğum yapalı 15 gün oldu nasipse cilt altı implant yaptıracağım. Koruma oranı en yüksek yan etkisi diğerlerine göre daha düşük.
Drnzgn rahim kapali bisy degil mi nsil kalbine saplancak
Bu prezervatifle korumdugunuz halde nasıl hamile kalınıyor anlamadım açık komuşacağım acaba zevk suyundan mı oluyor ?
Şimdi biz hangi yönteme güveneceğiz 🤦♀️
AsyaCngz55 cilt alti implanti
Yenibirannee ben kullandım ilk evlendiğimde korudu da ama kilo aldırıyor
Esmomm spirali çıkardıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız acaba birde spıral taktırınca adet süreniz uzadı mı ara kanama yaptı mı yada başka yan etki etti mi
Adyalii ilişki başından beri takarsanız birnsorun olmaz
Churcill
Kizimdan sonra 2 sene spiralle gezdim,tu tu bir sorunum olmadı. Çıkardıktan sonrada 2 ay sonra hamile kaldim.Spiralle cok rahat.
Kızlar spiral takarken acı veriyormu nasıl bir şey
AsyaCngz55 deri altı implant bende taktircam kirkin çıkınca takiyolar eczaneden aliyosun en iyi korunma yöntemiymis spralden bile iyi dedi Dr um