Doğum Sonrası Korunma
Churcill doktorum emziriyorsan iğne olamazsın demişti bana bide 3 aylık iğne adet düzensizliği ve bazende hiç adet olamamaya neden oluyor demişti. Oğlum emmeyi erken bıraktı bende yasminle korundum ve o ay tekrar hamile kaldım 🤦♀️ bidaha ki sefere sipiral taktırcam
AsyaCngz55 Yasmin bende işe yaramadı düzenli kullanım hamile kaldım. Üstelik oğlum daha 5 aylık
En garantisi doğum kontrol hapı bence biz ilk çocuktan sonra geri cekilme yöntemi ile 4 sene korunduk suan 2. Ye kendi istegimizle hamileyim doğumuma 1 ay var ama bida çocuk düşünmüyorum spirala sıcak bakamıyorum ben pimpirikliyimdir ay ipi mi kaydı ay bişeymi oldu diye kafayı yerim isimde sürekli bisey varmış hissi beni rahatsız hissettirir bundan sonrası icinde garanti olan bişeyle korunmam gerek güvenemem ondan en rahatı doğum kontrol hapı
Churcill bence üç aylık iğne daha mantıklı bende şu an hamile kalmasaydım bu ay iğneye başlayacaktım nasip olmadı
Ben de Şurada bekleyeyim. İkinci doğumumu bekliyorum da üçüncüden endişeliyim 😁
Churcill deri altı implant taktırdım canım 40 ıncı günümde taktırdım
Yenibirannee benim 19 gün oldu baş ağrısı bi türlü geçmiyo bunun bi çaresi yok mu 🤦🏽♀️
myangelson 2 3 yıl da prezervatif kullanılır mı bilemedim ki
Gizemgksnmz ay sırf şans kısmet işi artık ya başka hiç bişey değil. Ya Allah diyip birini seçip devam edicek gibiym 😂
guzelanne01_ memnun musunuz 🙄