Kızlar daha 6 haftalık hamileyim ama 1 haftada 2 kilo aldım bu normal mi siz kaç kilo aldınız ilk haftalarda ?
Hamilelikte Kaç Kilo Aldınız 🙋♀️
Emine-Yldrm07 bazen 1 kilo aldım bazen hiç almadım bazen 1.5 kilo aldım🥰 değişiyor
Emine-Yldrm07 7. haftaya kadar 7
kilo aldım, evet 7 kilo 😅 sonra mide bulantılarım bi başladı hepsini geri verdim e tabi son aylara kadar 24 kilo daha aldım. Ne oluyorsa 2. trimesterin sonlarında oluyor 😬 İkincide 20. haftaya kadar 1 gr almayıp 14 haftada 15 kilo aldım
Emine-Yldrm07 suan 27+4 olduk 8 kilo aldim🩷🩷
Emine-Yldrm07 25. Haftalardayız 4 kilo aldım ☺️
koalamiyim benim normal o zaman sanırım dimi ben çok korktum bir anda alınca
Ustunneliff sen çok iyi almışsın ben o haftada 20 alacağım sanırım 🤣🙏
pembebiranneadayi maşallah 🧿
bdenerigokce sanırım ben çok alıyorum 🌼
38 haftalık gebeyim ve toplamda 12 kg aldım
5688Esmerrr yaaaa süper maşallah 🧿🔥
Emine-Yldrm07 ben 20. Haftaya kadar hiç kilo almadım ondan sonra almaya başladım belki mide bulantılarınız başladığında kilo almamaya yada vermeye başlarsınız ☺️
Emine-Yldrm07 iki hamileliğimdede 6 kilo aldım 55 ile hamile kalıp 61 ile doğuma girdim
37 haftaligim 42 kg ile basladim 54.kg yum suan
Emine-Yldrm07 34 haftalık gebeyim 1.5 kilo aldım
85 kilo ile hamile kaldım 30 haftaligim şuan 82 kiloyum 🙈
Emine-Yldrm07 58 hamile kaldım şuan 65 kiloyum🥲 24+3 haftalık hamileyim benim vucudum kilo almaya çok müsait o yüzden takmıyorum açıkçası bebeğim sağlıklı olsunda kilolar verilir allahın izniyle bu arada kilo almaya 2. Trimester döneminde başladım
29 haftalığım bu hafta 6. Kiloya giriş yaptım😁
Ustunneliff ben 3 ay yataktan çıkamadım tehlikem vardı artı mide bulantılarım birşey yiyemiyordum ama hiç kilo kaybı yaşamadım aksine almıştım galiba😅
13.haftadayım henüz kilo almadım, karnım biraz büyüdü halbuki nasıl almadım bende anlamıyorum