29 haftalık hamileyim toplamda 9 kılo aldım
Hamilelikte Kaç Kilo Aldınız 🙋♀️
Emine-Yldrm07 28+5 tam 10 kilo almışım fazla yememe rağmen. Ekmek tuketmememe. Rağmen aburcubur yemememe rağmen bu haftada benden fazla alan yoktur heralde🤣🤣
30+1 haftalığız 5 kilo aldım 🌸
bende 35+4 haftadayım şuan 7 kilo aldım ama son haftalar daha hızlı kilo alıyorum 😊
Sibel01ezgi bende 37 haftalığım 43 le başladım şu an 62 kiloyum 🥺
Emine-Yldrm07 34+1 im 8.5 kilo aldım
gkceslck0707 bana sanki fazla geliyor o 10 kilo daha 2 ayim var
Emine-Yldrm07 normal canım ben 7 haftalık hamileyken 6 günde 3 kilo almıştım sonra bulantı kusma derken 54 ile hamile kaldım şuan 15 haftalığım sadece 2 kilo almışım verdim yani 5.aydan sonra almaya başlarsın diyorlar ama çok yemeğe abanma az ye sık ye 💗
- Düzenlendi
TubaEraslan emziriyorum diyet yapmadım bünyesel sanırım bekarkende kilo kalmazdı bende almazsın kilo kız ben hep salata türü yiyorum yeşillik sütü arttırıyor diye çok ekmek hamur işi vs yemiyorum çok iştahlı biride değilim bide çocuk gaz sansici çekiyor uykusuzumda oda etki ediyor olabilir tükenmişlik var 😀😀
cagla9094
37+3 üm 16 kilo almışım💆🏻♀️
Sunshine__ bebeğiniz kaç kilo özel bir beslenmemi uyguladınız
Emine-Yldrm07
40+4 deyim şuan toplamda 11 kilo aldım.
Emine-Yldrm07 59 ile hamile kaldım suanda 35 haftalığım 79 kilo oldum ilk haftalarda troidlerimde birsey çıkmadı gayet güzel gidiyordu 20. Haftadan sonra troid çıktı çok hızlı kilo almaya başladım hirbirsey yemiyordum hep alıyordum doktorlar ilaç da veremedi doktoruma sorsam kilom iyi 20 ye yakın aldım çok rahatsızım
Emine-Yldrm07 33+2 6 kilo aldım
Emine-Yldrm07 şuanda 36+0 ım toplamda 4.5 kg aldım 😍