• Gebelik
  • Hamilelikte Kaç Kilo Aldınız 🙋‍♀️

Emine-Yldrm07 31 haftaya doğru gidiyorum 49 la başlayıp 59 kiloya ulaştım yanu 10 kilo almışım ama şöyle ki ben bütün kiloyu 21. Haftaya kadar hızla aldim sonra 2. Trimesterde sadece 2 kilo aldım suan 30+3 kilo almıyorum 59 da sabitlendi Bayadır

Hiç bulantım olmadı o yüzden başta çok iştahım açıktı hele 3. Ve 4. Ayda sürekli şekerim düşüyordu ve yemek yiyordum tüm kilomu orda aldım. Şuan 36. Haftadayım toplam 12 kilo aldım. Son 3 aydır hiç kilo almadım. Normalde son aylarda alınır bende tam tersi oldu:) Her hamilelik kendine özgün ❤️

26+5 haftadayım 12 kilo aldım 64 ile başladım 76 kilodayım

Tugce_96 beyaz ekmek tatlı meyve tarzı şeyleri kestim yürüyüş yapmaya başladım yemeklerden sonra soda ve bi kaç egzersiz hareketi yapmaya başladım düzenli olarak

25 +4 üz 5 kilo aldık ama son bir ayda aldık hepsini o yüzden hamilelik sonuna kadar 20 kiloyu görmem inş diye dua ediyorum

Emine-Yldrm07 26. hafta olmak üzereyim, şu ana kadar 5 kilo aldım. herkesin yapısı farklı bence kıyaslamak doğru olmaz ama çok fazla ve ya çok az kilo almakta doğru değil diye okudum🤷🏻‍♀️

34 haftalık hamileyim 7 kilo aldım

Emine-Yldrm07 4 aylık hamileyim 3 kilo aldım diyetisyenle devam ediyorum benim bünyem kilo almaya çok müsait 🥲