Gecemboncugumm hamurişi olmamasına dikkat ediyorum kalorilerine bakıyorum daha çok meyve veya hurma ile tatlı krizlerimi geçiştiriyorum veya züber gibi düşük kalorili atıştırmalıklar beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği yiyorum pilav yerine bulgur pilavı ağırlıklı tüketiyorum yoğurt her gün bir kase mutlaka tüketiyorum sabahları da haşlanmış yumurta ve peynir mutlaka kahvaltı tabağımda oluyor bir de ceviz
Hamilelikte Kaç Kilo Aldınız 🙋♀️
Emine-Yldrm07 12 kilo aldım hastaneden çıkmadan 7si gitti 🫠
Emine-Yldrm07 30 haftaligim 10 kilo aldim 49 la baslamistim 46 dustum snra tekrar almaya basladm normalmi kizlar
Emine-Yldrm07 27. Haftaya çok az kaldı ve 15 kilo aldım.. daha önümdeki zaman diliminde bi 15 kilo daha alırım gibime geliyor 😂
Emine-Yldrm07 20. Hafta dan +6 kilo ile selam 😇
1melek-annesi yok canım kız benim ki ☺️
Meeryem bende 51 idim 48 e düştüm ilk hafta şuan 54üm (20.hafta)
koalamiyim yav kafam karıştı kaç kilo aldın şimdi 😂
Gmz5560 emziriyor musun diyet yapıyor musun ? Bende 10 kilo aldım 9 u geri verdim ama şimdi süt olsun diye herşeyi yiyorum geri alcam diye korkuyorum
TubaEraslan valla haklısın havuz problemi gibi yazmışım 😂😂 ilk gebelikte 24 kilo aldım, 2.’de de 34. haftadayız 15 kilo aldım 🫣
Emine-Yldrm07 yok ya kilo değil bence bende yeni hamileyim 6 haftalıkken dediğin gibi 2-2.5 kilo almışım ama ben kilo değil de şişkinlik ödem adet olamamanın da etkisi olduğunu düşünüyorum hemen alınamaz ki çünkü😅
koalamiyim maşallah verirsiniz inşallah 🥰 ben 10 kilo aldım 9 u verdim şimdi geri alıyom gibi süt olsun siye
TubaEraslan ben o 24 kiloyu verdim zaten üstüne tekrar aldım 😂 Koşuşturmaktan veriliyor şimdiki bebişler yerinde durmuyorlar maşallah. Ben dünyaları yememe rağmen vermiştim 🥲
Emine-Yldrm07
24 haftalığım 5 kilo aldım son 2ayda
Emine-Yldrm07
19 haftalık hamileyim 5 kilo almışım 😶 son aylar daha çok alındığı söyleniyor çok alicam diye korkuyorum iştahım çok açıkta değil ama çok hareketsiz kaldım sıcaklardan sanırım o yüzden oldu
- Düzenlendi
Kızlar clear blue bir test aldım çift çizgi ama 2 ci çizgi silik sizce varmı ? Adetime 7 gün var
Emine-Yldrm07 rekor bendedir heralde 🤭 31. Haftaya giricez ve -5 kilodayım eksi 5 yalnız +5 değil
Emine-Yldrm07 bu gün aile hekiminde tartıldım aylar sonra çok şaşırdım 7 aylık hamileyim 58 kiloyla hamile kaldım 66 kilo olmuşum en son 1 ay öncesinde 63 düm çok üzüldüm:/
Emine-Yldrm07 27+2 3 kg aldım doğuma kadar 5 6 yla kaparım umarım 🤲
Emine-Yldrm07 30+5teyim. 7 kilo aldım ben de 🤭