• Gebelik
  • Hamilelikte Kaç Kilo Aldınız 🙋‍♀️

37+1 15 kilo almışım 🤷🏻‍♀️🐣🙂73 kiloyum ama hiç göstermıyorum 🙃

1. Haftaya 8 kilo ile giriş yapmış bulunmaktayım😂 30. Haftadan sonra kilo alımı biraz hızlanıyomuş dikkatli olmakta fayda varr

Emine-Yldrm07 ben ilk gebeligimde 3 ayda 3 kilo aldim 😂 ikincide de kosturmaktan 3 ayda 2 kilo verdim simdilik 😂

Emine-Yldrm07 12 kilo almıştım toplam 5 aya kadar hiç kilo almamıştım sonra almaya başladım 🤗

Emine-Yldrm07 26. Haftadayım 72 yle hamile kalmıştım 65 kiloya düştüm şuan hala kendi kiloma ulaşamadım bile 69 kiloyum😅😅

Devaamine benden bitane daha 29 hafta olcaz 2 güne hiç almadim henüz başta 3 kilo vermiştim sadece onu aldım ama doktorumuz başlangıç kilonuz önemli verdikleri izi geri almanızı saymiyoruz dedi 🤣

Emine-Yldrm07 33+3 9.5 kilo aldım ilk başta çok dikkat etseydim daha az kalırdım ilk hamilelik tecrübesizlik biraz da olsun iyi gidiyorum şuan 🤣

Emine-Yldrm07 23 haftalığım 3 kılo vermostım 20 haftada bı kılo aldım sımdı tansıyon çıktı gerı üç verdım böyle de bıter galıba

Emine-Yldrm07 32 haftalık hamileyim 80 kiloyla başladım şuan 79 kiloyum hiç kilo almadım aksine zayıfladım🤭

20.haftaya kadar hiç almadım. Şu an 23. Haftadayım 2 kilo aldım 😁

17+2yiz 70 kg ile hamile kalmıştım Şuan 66,5 kg ile devam bakalım 😊

Emine-Yldrm07 ben 33. Haftadayim bir hafta önce tarttim kendimi 16 kilo almıştım şimdi bilmiyorum