Emine-Yldrm07 ben 20. Haftaya kadar hiç kilo almadım ondan sonra almaya başladım belki mide bulantılarınız başladığında kilo almamaya yada vermeye başlarsınız ☺️
Hamilelikte Kaç Kilo Aldınız 🙋♀️
Emine-Yldrm07 iki hamileliğimdede 6 kilo aldım 55 ile hamile kalıp 61 ile doğuma girdim
37 haftaligim 42 kg ile basladim 54.kg yum suan
Emine-Yldrm07 34 haftalık gebeyim 1.5 kilo aldım
85 kilo ile hamile kaldım 30 haftaligim şuan 82 kiloyum 🙈
Emine-Yldrm07 58 hamile kaldım şuan 65 kiloyum🥲 24+3 haftalık hamileyim benim vucudum kilo almaya çok müsait o yüzden takmıyorum açıkçası bebeğim sağlıklı olsunda kilolar verilir allahın izniyle bu arada kilo almaya 2. Trimester döneminde başladım
29 haftalığım bu hafta 6. Kiloya giriş yaptım😁
Ustunneliff ben 3 ay yataktan çıkamadım tehlikem vardı artı mide bulantılarım birşey yiyemiyordum ama hiç kilo kaybı yaşamadım aksine almıştım galiba😅
13.haftadayım henüz kilo almadım, karnım biraz büyüdü halbuki nasıl almadım bende anlamıyorum
34haftam bitmek üzere 59ile hamile kaldım şuan 67kiloyum doğuma kadar 70 i geçmem umarım hedefim 70🤲😄
Aybarssena ben 5.aya kadar hiç kilo almadım bebegin kilosu iyiydi karnım da pek belli değildi ama 5den sonra almaya başladım sonlara doğru daha çabuk alınıyor 😊
- Düzenlendi
Emine-Yldrm07 31+5 44 cm 1950 kg biraz önden gidiyormuş kilosu doktorum öyle dedi eşim 4 kilodan fazla doğmuş eşime çekçek herhalde kilosu😁
Sunshine__ nasıl bu kadar az aldiniz
Emine-Yldrm07 24e kadar hiç almadım şimdi 32 yim 5 kilo aldım
34 haftaya kadar çok dikkat ettim çok sağlıklı beslendim 5 kilo aldım ama son bir haftada 2 kilo daha aldım şuan deli gibi tatlıya saldırıyorum dayanamıyorum gözüm dönüyor :))))))))))))
Emine-Yldrm07 17 eylülde doğum var sezonu 18 ile kapattım bebiş 3 kg
20+5 4 kilo aldım..
Emine-Yldrm07 15+5 im 2 kilo aldım
Yasemin12gun İlk başlarda hep mide bulantısı kusma yaşıyordum o yüzden o zamanlar almadım şimdide galiba midem küçülmüş istesem de bir şeyler çok yiyemiyorum bide ceviz badem gibi kuruyemişler yiyorum meyve ağırlıklı besleniyorum süt kefir yoğurt peynir yumurta bunları her gün kesinlikle tüketiyorum ne yiyorsam hep bebeğe yaramış bana pek bir etkisi olmadı bende bunlardan dolayı çok kilo almadığımı düşünüyorum
Emine-Yldrm07 20+6 4 kilo aldım.