38 haftalık gebeyim ve toplamda 12 kg aldım
Hamilelikte Kaç Kilo Aldınız 🙋♀️
5688Esmerrr yaaaa süper maşallah 🧿🔥
Emine-Yldrm07 ben 20. Haftaya kadar hiç kilo almadım ondan sonra almaya başladım belki mide bulantılarınız başladığında kilo almamaya yada vermeye başlarsınız ☺️
Emine-Yldrm07 iki hamileliğimdede 6 kilo aldım 55 ile hamile kalıp 61 ile doğuma girdim
37 haftaligim 42 kg ile basladim 54.kg yum suan
Emine-Yldrm07 34 haftalık gebeyim 1.5 kilo aldım
85 kilo ile hamile kaldım 30 haftaligim şuan 82 kiloyum 🙈
Emine-Yldrm07 58 hamile kaldım şuan 65 kiloyum🥲 24+3 haftalık hamileyim benim vucudum kilo almaya çok müsait o yüzden takmıyorum açıkçası bebeğim sağlıklı olsunda kilolar verilir allahın izniyle bu arada kilo almaya 2. Trimester döneminde başladım
29 haftalığım bu hafta 6. Kiloya giriş yaptım😁
Ustunneliff ben 3 ay yataktan çıkamadım tehlikem vardı artı mide bulantılarım birşey yiyemiyordum ama hiç kilo kaybı yaşamadım aksine almıştım galiba😅
13.haftadayım henüz kilo almadım, karnım biraz büyüdü halbuki nasıl almadım bende anlamıyorum
34haftam bitmek üzere 59ile hamile kaldım şuan 67kiloyum doğuma kadar 70 i geçmem umarım hedefim 70🤲😄
Aybarssena ben 5.aya kadar hiç kilo almadım bebegin kilosu iyiydi karnım da pek belli değildi ama 5den sonra almaya başladım sonlara doğru daha çabuk alınıyor 😊
- Düzenlendi
Emine-Yldrm07 31+5 44 cm 1950 kg biraz önden gidiyormuş kilosu doktorum öyle dedi eşim 4 kilodan fazla doğmuş eşime çekçek herhalde kilosu😁
Sunshine__ nasıl bu kadar az aldiniz
Emine-Yldrm07 24e kadar hiç almadım şimdi 32 yim 5 kilo aldım
34 haftaya kadar çok dikkat ettim çok sağlıklı beslendim 5 kilo aldım ama son bir haftada 2 kilo daha aldım şuan deli gibi tatlıya saldırıyorum dayanamıyorum gözüm dönüyor :))))))))))))
Emine-Yldrm07 17 eylülde doğum var sezonu 18 ile kapattım bebiş 3 kg
20+5 4 kilo aldım..
Emine-Yldrm07 15+5 im 2 kilo aldım