Emine-Yldrm07 23 haftada 11 kg
Hamilelikte Kaç Kilo Aldınız 🙋♀️
Emine-Yldrm07 normal ben de öyle oldum
İlk hamileliğimde toplam 8 kilo aldım. Şimdi 21 haftalık daha hiç almadım 3.5 kilo verdim bulanti kusmalardan dolayı şuan daha hamile kaldığım kiloya gelmedim tahminen 10 kilo ile doğuma giderim diye düşünüyorum
Emine-Yldrm07
33 haftalığım 5 kilo almışım
Emine-Yldrm07 bize göre normal ama doktorumuza göre asla değil , tüm süreçte ne kadar az yersek o kadar iyi olduğunu savunuyorlar , tabi tut tutabilirsen
Emine-Yldrm07 36 haftalık hamileyim 9 kilo aldım
Emine-Yldrm07 29+2 4 kılo aldım bakalım nasıl ılerlıcez sonlara dogru 🤦♀️
- Haftadayım 6 küsür kg aldım aniden oldu bu 3 kg alımı neredeyse 2 haftada oldu bende anlayamadım
Emine-Yldrm07 26+3teyim 55 kiloyla hamile kaldım şuan 61im 6 kilo aldım
37+3üm 9 kilo aldım
Devaamine nasıl oldu lütfen bilgi verir misiniz ben de kilolu hamile kaldım ve korkuyorum
Emine-Yldrm07 0 kilo aldım 😂 31+4 deyiz 75 le başladım şuan 68 kiloyum
37+0 ım şu an 15 kilo aldım ki ilk zamanlarım bulantılarla ve kusma ile geçti pek yiyemedim. Yiyebilseymişim heralde 30 kilo alacaktım 😅 doğum ne zaman olacak bilemiyorum ama umarım doğurana kadar daha da almam ve doğurduktan sonra tez zamanda veririm… Amiinn 😂
Az alanlara, almayıp da verenlere aşırı özeniyorum 🥹
Emine-Yldrm07
Ben tam tersine kilo verdim 19 haftalık olduk doktora sordum ver daha iyi çocuk alıyor bütün besini dedi önden de gidiyormuş sıpa🥰
Emine-Yldrm07 18+5 1 kilo
esmerr4579dd ödem olabilir bu ara suyu az içiyorsanız tuzlu tüketiyorsabız yada hareketiniz azaldıysa
Emine-Yldrm07 25 haftamdayim.hic kilo almadım 🙈
Emine-Yldrm07 ilk üç ay hiç almamıştım,toplamda 11 kg alarak hamileliğimi tamamladım
78 kilo ile hamile kaldım 75 ile doğuma girdim şimdi 67 kiloyum