DOĞUM ÜCRETLERİ
Ankara Lokman hekim den doğum paketi aldık 12500 tl
Brc-gns94 merhaba hangi doktora gidiyorsunuz? 🌸
Sevval0308 hangi hastane canım
İzmir Özel Can Hastanesi nde 14 haziranda doğum yaptım. Muayene ücreti 600 tl. Doğum normal ve ya sezeryan farketmeksizin 15.500 tl idi. Geçen hafta bebeğimizin kontrolü için gittiğimizde doğum ücretinin 20.500 olduğunu söylediler. Hastane ile önceden anlaşmak, fiyatı sabitlemek ve ya doğum paketi almak mümkün değil. Güncel fiyat ne ise o şekilde doğum yapıyorsunuz.
Basakhilal geçen ay sorduğumda sezeryan 24000 di. Bir de üstüne zam gecekti
fztanne_ medilines cnm
Sevval0308 hangi hastahane bu dediğiniz?
Miniikmucizem bende ay sonunda doğum yapacağım 8 bin dışında ekstra ücret istiyorlarmış Aritmi de
Onemother1 teşekkürler sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 normalde 11.800 dediler.biz merkezdeyiz oradaki doktorla konuştuk o indirim yaptı
Onemother1 bir nefes 7.500 demişti.tahlilleri baştan yaptıracaz o da bin tl tutar yani toplamda 8.500 demişlerdi.17 mayısta doğum yaptım bu arada yeni yani
Yrgnnnnnn hangi hastane ?
Benvebebegim Serdar başaranoglu değişmiştir belki de 7 ay snra daha da artar benm 2 aylık dha 🙂
Eceee 1 temmuzdan sonraki fiyat canım bu öyle dediler bende 38+6 yım bugün bekledim 1 temmuzdan önce gelir mi diye de gelmedi daha doğum sancım yok şuan 11 bin yoksa 😂
Selma_4701 medova
Fadimehizz bende seyhan olanına gidiyorum canım medikalim eski metro olan orda 1 temmuzdan itibaren 13 dediler doğuma