Ben Adana’da yaşıyorum kliniğe gidiyorum 1300 tl ücret , doğum da Acıbadem de sordum 31 milyar 😂😂😂 bi kaç tane daha hastaneyi sordum 18 16 20 gbi bir de benim doktorum 2 hastane de doğum yaptırıyor çok pahalı ya herşey eskiden insanlar 1 milyara doğum yapmışlar . Doktor da Acıbadem de yaptırıyor diğerini de tam bilmiyorum anlaşması bozulmuş galiba öyle dediler

Afyonkarahisar park hayat hastanesi muayene 2 bin tl doğum 10 bin tl eylülde doğumum var ve zam geliyor eylülde 20 bin tl dediler sezaryen ben normal istiyorum anlatabilirsek bakalım

Nergisari2 1 haziranda güncelleme yaptık dediler sözleşme de yapmıyorlar tekrar zam gelir diye deli gibi korkuyorum malum herşeyden para alan bi hastane 🤦🏼‍♀️ Doktorumdan çok memnunum Özgür beye gidiyorum günümüz aslında 31 Temmuz ama doktorum çok pimpirikli kilo alımına bakıcak kontrolde eğer istediği gibi almamış olursak erken alıcam dedi 🥹 Siz de mi Özgür beyin hastasısınız

Ozgu_momy ben de medikalpark Adana özel hastanesine gidiyorum bakalım 2 hafta sonra kontrole gidicem o zaman öğrenicez doğum fiyatlarını tahminen 11.000 12.000 diye düşünüyorum

Ozgu_momy düzce çağsu muayene 700₺ doğum 13 bin ben araştırmanın özeline gidiyorum muayene 302₺ doğum geçen sene 4500₺’miş bana henüz yeni fiyatı vermediler doğuma yakın bakarız dedi

• Mgdk bunu yanıtladı.