Vildanhavva58 19 haziranda sordum canım tekrar 10 temmuzda gidicem sorar yazarım yine ama değiştiğini sanmıyorum yenilerde zam yapıldı zaten

Zeynepkaraaa Yaaa Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bi avazda kurtarsın 🤲 Yatışınız yapıldı mı ? Ben sezaryen düşünüyorum normalden korkuyorum. Kürtajı üniv de uyutulmadan uyuşturulmadan yaşadığım için panik atak kaldı

Nergisari2 ben de asker eşitim canım Adana’dan geldim 😅 Maalesef öyle her gün bi tur isyan ediyorum 😂 evet kız sezeryan olacak 🥰 sizin ? Tansiyon problemin yoksa bakmıyor canım sen talep edebilirsin bana en başından beri kağıt veriyor ona yazdırıyor benim çok yüksek çıkıyordu onu Erzincan’da hiçbir doktor yapmıyor hatta ben ilk gittiğimde tartmamışlardı Memet bey vardı Neo’nda onun hastasıydım

boymomyz hayır acaba yalancı sancı mı diye düşünüyorum da daha geçmedi biraz daha artsın öyle gideyim dedim bir aaat içerisinde giderim inşallah geliyordur korkma hiç sezeryan em sona at

Ayseee60 ay çok mantıklı ama onun için gebelik tanısı konmamış olması lazım diye biliyorum Anadolu hayattan bize öyle demişlerdi

Nur001 tanı konulmadan yapılınca 5,6 bin civarı onu yaptırmamıştık malesef tanı konulduktan sınra yapıldığı İÇİN pahalı oluyor zaten normalde ucuz

Kızlar Antalya Rich hospital da doğum yapan veya ücretini bilen var mı

Urs8917 her hastane yapıyor mu bilmiyorum ama ben kontrol için gittim kendileri ben sormadan fiyat sabitlemeyi önerdi zam olacağını söyledi ve benim de 3 ayım kaldığı için belli bir haftadan sonra olan gebelere sabitleme yaptıklarını söyledi o şekilde yaptikk hastanenize sorun bence

Ack50 devlet hastanelerinde hep oyle oluyo genelde malesef

Nur001 Ayni ayni bak bende ilk Mehmet beye gittim diger randevu da baktim adam yok herkes elini attigin kuruyor senin bile dediler 😂 Randevulari çok geç veriyor bence yogun oldugundan oda aslında bak ben 32 gittim 36 da gel dedi sancilar var dedim nst baglamadi sorduklarim hep garipsedi nasil doktor bu falan diye bende artik yapcak bişey yok dedim gidip geliyorum eşimede diyorum Allah a emanetiz resmen bu arada benimde eşim asker 🥰 Tansiyon sorunum bu aralar var bakalim muaeyene de ne dicek bilmiyorum tabi hastanelik oldum bir kaç defa şeker ve tansiyondan 🥺 Dogum tarihîniz bellimi ne zaman gidiceksiniz

Bodrum’da doğum ücretlerini bilen var mı biz fiyatları sormadık daha