İzmir medicalpoint haberi olan var mı acaba? Doktora mı bağlı fiyat? Ortalama bilen var mı? 😊

Ecemakkuzu malesef bu haftadan sonra olmaz takipli olmaniz lazim ve oda en gec 12 haftaya kadar mumkun sonrasi icin takipli gebe almiyor artik

Zeynepkaraaa Ay inşallah sancıdırda doğurursun canım sıcakta zaten insan çatlıyor 🤦🏻‍♀️ yakın mı oturuyorsunuz hastaneye

Avcilar hospital muane - 665 normal doğum 7500 sezaryen 10.000

İstanbul Pendik Medipol yeni zam gelmiş. Benim doktorum operatör doktor. Normal 10.500 zorunlu sez 12.500 isteğe bağlı sez 15 di sanırım. Muayeneyi nst ile birlikte ödediğim için ayrı fiyatını bilmiyorum 690 gibi bişey ödedim. Sigortadan dolayı %20 indirimimle

boymomyz evet yakınım gittim geldim nst sancı 60-80 arası çıktı normal dedi açıklık yok dedi saldılar valla ya çok üzüldüm

Ozgu_momy Ankara batıkent medicalpark 28 bin paket normal sezaryen farketmiyor

Ozgu_momy fiyatları okudumve ağzım açık kaldı.. Hele normal doğum ücretleri çok saçma degilmi? Bebeği bi taraflarından onlar mı çıkarıyor şaka gibi.. Bence bu kadarı hak değil iyice şaşırmış bu hastahane ve doktorlar aç gözlülükten başka bisey değil

Çanakkale doğum ücretlerini bilen var mı 😇