Papatyasee tayininizin çıktı metrolife hastanesi iyi ablalarım hep orda doğum yaptı Kenan gengeçe
DOĞUM ÜCRETLERİ
Minnakbebisimm ne sigortası
guzelanne01_ merhaba bende Kahramanmaraş tıp fakültesi takipliyim hangi hocaya gidiyordunuz acaba ?
yakın zamanda izmir egepolde doğum yapan varmı .1.2 haftam kaldı en son geçen ay 14 bin demişti ama. herşey fırladı zamlanmış olabilir
Bsrcip hayırlı olsun sağlıkla gelin. Doktorumdan çok memnunum. Ayrıca askeri peronellere yüzde yirmi indirimde oluyor 520 liraya giriş denk geliyor
2oglusannesi çok teşekkür ederim Kuzucum hepimiz inşallah 🩵
Khena 15 gün önce aldım bana bu fiyatı verdiler hatta 3 kişi sorduk aynı fiyatı verdiler
Mervece_16 şehir hastanesi çok iyi evet doğum konusunda bende oraya gidiyorum ama çok ilgisizler doktora gidiyorum önce bir yağlamam lazım aman siz şöyle iyisiniz böyle iyisiniz sizden iyisi yok diye konuşuyorum yoksa inanki yüzüme bakmıyor çocuğumu hiç görmedim 10 haftadır desem ne bir ultrason kağıdı ne bir çocuğu gösterme hicbirsey yok doğum konusunda ondan korkuyorum özel pahalı evet ama en azından ilgi var kendini insan gibi hissediyorsun soru sorabiliyorsun cevap alabiliyorsun 30 haftalıgim çok az zamanım kaldı inşallah iyi olur doğumum
Smymrt bir nefes armağan bey e gidiyorum.siz ?
Guness09 medikal park
fatma3844 doktorumdan memnunum hastane değil özel klinik doktorum Murat Özdil
Onemother1
Belli bi süre bende armagan beye gittim ama ilk dogumumu ahmet bey yapmişti memnun kaldim. Tekrar ahmet beye gidiyorum simdi.
Feyzaarpaci muayene özel poliklinik doğum jimer
ruya-s arzu akar doktorum
Smymrt anladım canım
Ozgu_momy ankara 18.500 sezeryan