Ozgu_momy İstanbul Bostancı muayene 1500 doğum ücreti söylemediler değişebilir diye

yakın zamanda izmir egepolde doğum yapan varmı .1.2 haftam kaldı en son geçen ay 14 bin demişti ama. herşey fırladı zamlanmış olabilir

Bsrcip hayırlı olsun sağlıkla gelin. Doktorumdan çok memnunum. Ayrıca askeri peronellere yüzde yirmi indirimde oluyor 520 liraya giriş denk geliyor

Khena 15 gün önce aldım bana bu fiyatı verdiler hatta 3 kişi sorduk aynı fiyatı verdiler

Mervece_16 şehir hastanesi çok iyi evet doğum konusunda bende oraya gidiyorum ama çok ilgisizler doktora gidiyorum önce bir yağlamam lazım aman siz şöyle iyisiniz böyle iyisiniz sizden iyisi yok diye konuşuyorum yoksa inanki yüzüme bakmıyor çocuğumu hiç görmedim 10 haftadır desem ne bir ultrason kağıdı ne bir çocuğu gösterme hicbirsey yok doğum konusunda ondan korkuyorum özel pahalı evet ama en azından ilgi var kendini insan gibi hissediyorsun soru sorabiliyorsun cevap alabiliyorsun 30 haftalıgim çok az zamanım kaldı inşallah iyi olur doğumum

Dilek1903 benim doğumda Ağustosta bi daha zam yaparlar mı diye merak ettim 😅 15 i bulmaz inşallah 😂

Onemother1
      Belli bi süre bende armagan beye gittim ama ilk dogumumu ahmet bey yapmişti memnun kaldim. Tekrar ahmet beye gidiyorum simdi.

Kdr03 Afyon park hayatta Prof muayene 365 tl diğer kadın doğumcular muayene 270 tl

Ezgikrdy merhaba doğumunuzu da aynı doktor mı yaptıracak. Doktorun adı nedır. Sağlıkla kucağınıza alın 🥰