mervesert0611 ben hastane mi değiştirdim canım geçen hafta Farabi ye geçtim doktoru beğenmediğim için. Farabinin doğum ücretini henüz sormadığım için medova ın kini yazdım😂

Minnakbebisimm ben gecen sene yaptırdım anadolu tamamlayici soğu paketide aldim gecen sene nasip olmadı bebek bu sene poliçe yeniledim ertesi gün hamile oldugumu öğrendim iyiki yenilemisim 2 sene yaptırıyor olmama rağmen genede çok ucuza gelicek dogum

Nur001 Rabbim sag salim bebeklerimizi kavuştursun inşallah😊 Evet bende Özgür beye gidiyorum Erzincan da değilim ben biraz yol mesafemde var mecbur gidiyorum Özgür bey biraz değişik geliyor bana tek doktor kaldigindan beri 5 dakikalik muayene etmeleri biraz gerginlikleri falan beni çok strese sokuyor doğum için bile korkuyorum gerçekten😔 Sureciniz normal mi ilerliyor bana hep iyi diyip gönderiyor nst vs bile sokmadi tansiyon asla ölçmüyor

Gecen sene koç da yaptım 15 bin vermiştim bu senede oraya gidiyorum 45 bin dediler birde artış olcakmış bakalım ne istiycekler😫

EU__1718 aa orası daha yüksek diye biliyordum.ben bir nefeste olacağım kısmetse sezeryan.siz doğum yaptınız heralde allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏

Ozgu_momy bu doğum ücretlerinin özel hastane paralarının Allah cezasını versin ilk çocuğumu ozelde doğum yaptım şimdi fiyatlar ateş pahası olduğu için devlette yapmaya mecburum istemiyorum insan gibi davranmiyorlar bı muayne 2 dakika bı soru bile soramiyorsun bir doktoru bidaha bulamıyorsun randevu yok randevusuz bakmıyorlar keşke bu kadar yüksek olmasaydı da özelde yapsaydım yine okadar korkuyorum ki devlet hastanesinden

Nergisari2 kaçıncı haftadasın canım ? Kullandığı cihazlar çok kaliteli bebeğin durumuna bakıp aksilik varsa nst istiyor hiç korkmayın benden 33 de istedi ama benim sancım vardı haftalık çekiliyoruz şuan sezeryan olucam bebeğimin eşi aşşağıda ama erken doğum riskim var o yüzden düzenli kontrol ediyor . Ben de Refahiye’den gidiyorum . Tek doktor kaldığından beri biraz gergin ama biz hep şakalaşıyoruz falan gerginliği gidiyor bide aklına takılan herşeyi sor o zaman güzel ilgileniyor canım. Ben devlete de gittim emrullah beye de gittim hiçbirinin bilgisi bende olan bi rahatsızlığı bilmesine yetmedi hatta 33 ü görmez dedikleri bebeğimi bu günlere getirdi emin ol bi sorun olsa saklayacak bi adam değil ve aşırı pimpirikli ufacık bi şüpheyi bile söylüyor görseydi isterdi mutlaka nst