DOĞUM ÜCRETLERİ
Annesininsusami asiye uzun a gidiyorum memnunum siz hangi doktordasnz
Gebze ve çevresi için fiyat bilenler varmı bilgi verirmisiniz
Ecem95 yakında gitmediniz sanırım arefe gunu fıyatlar degıstı bende oraya gıdıuorum 735/750 tl muane oldu nts sanırım 180 olmustu dogum bılgısınıde alamadam bakan arkadas yoktu ogun
Dilek1903 bende oraya gidiyorum
Fadimehizz sen kaç haftalıksın
mervesert0611 medova ya geçemem artık canım Farabi deki doktorum çok iyi onda doğuracağım allahın izniyle 😍 fuat beyi bana da çok dövdüler ama hiç öyle çıkmadı doymuş sanırım artık. Paramızla gidiyoruz sanki bedava muayene ediyor. İlgisiz bi doktor. Bebeğimle alakalı da yanlış bildiler verdi direk başka doktora geçtim
Dusenerler doktorunuz kim acaba
ballikedii merhaba Çamlıca medicana dan bu fiyatı ne zaman aldınız 1 ay önce 8500 fiyat aldım
Newborn mrb kime gidiyorsunuz? Doğum yaptınız mı
Esinbyzkndr ben sormadım bi tanıdık doğum yapacaktı o fiyat almış bende öyle öğrendim Ağustos ayında gidicem o zaman sorucam zamlanmış mı diye
Onemother1 merhaba bende lüleburgazdayim hangi doktora gidiyorsunuz
Zeynepkaraaa Bende bülbüzadedeyim canım . Sancı var ozaman . Bi arkadasımın 100 dü durdurdular sancıyı ilaçlarla
- Düzenlendi
ikiprensannesi__ emin ol devlet daha iyi ben kendi adıma söylim ilk doğum ve Bursa’da yaşıyorum şehir hastanesine gidip geliyorum doktorlar çok ilgili ve doğum zamanı nobetcı olan tüm kadın dogumcular orda ve hepsinin ünvanları yüksek tecrubelıler günde kaç kısıyı doğurtuyorlar bı terslik durumunda anında daha iyi müdahale edilir özelde tek doktor var doğum esnasında tüm ablalarım özelde yaptılar ben devlette yapcm ben memnunum çok ılgılıler ztn hastane komplekss Alışveriş merkezi var içinde güzel yani iyi tarafından düşün
Papatyasee tayininizin çıktı metrolife hastanesi iyi ablalarım hep orda doğum yaptı Kenan gengeçe
Minnakbebisimm ne sigortası
guzelanne01_ merhaba bende Kahramanmaraş tıp fakültesi takipliyim hangi hocaya gidiyordunuz acaba ?