Nergisari2 ben de şüphedeydim hep ilgilenmiyor gibi geliyordu hatta bunun için kaç doktor denedim ama muayenen 5 dk sürüyorsa sevin bence çünkü her ihtimali düşünen biri bizde sorun olana kadar bizim de öyleydi . Hatta 6 haftada bir çağırıyor diye üzülüyordum şimdi herşeye pimpirikleniyor diye şikayetçiyim 😂Benim arkadaşlarımı yoğunum diye almadı hatta

Ozgu_momy istanbul muayene 800 veriyorum kendi muayenehanesi var doktorumun doğum Türkiye hastanesinde olucak normal 20 bin ama zam gelecekmiş haftaya nasipse doğumum olur inşallah yeni fiyattan etkilenmeyiz

Cmc1-kfkfk her hastanede fark eder burada da eder bence. Ben direkt normali sordum . Telefon numaralarından arayıp bilgi alabilirsiniz

İzmir Buca Tınaztepe hastanesi muayene 665 tl tabi temmuz da zam gelicek 🙄 Doğum da 15.000 o da herhalde zamla 20.000 olur 🥹

Nur001 Kiz valla orali misin bilmiyorum ama nefret geldi buralardan hastane yok doktor yok düzgün bende Aydin gibi yerden geldim adim at dünyası doktor yani arkadaslarima anlatiyorum o nasil doktor neden tansiyon bakmaz neden nst sokmuyor neden bu ilaci verdi sürekli bir kafama şüphe düşe düse dogurcam az kaldı 🥺🥺🥺 Seni bebiş kiz mii birde sezeryan mi diyor

Bursa/ Prof.Dr.Gürkan Uncu muayenehanesine gidiyorum, ilk muayene 2750₺, devamı her ay,37.haftadan sonra da her hafta 2250₺.
        Doğum sonrasında; normal doğum ise 2000$, sezeryan doğum ise 1750$ doktora vereceğiz.
        Acıbadem Hastanesi ve Pembe Mavi’ye gidiyor.
        Acıbadem : 31.06.2023 tarihine kadar;
        Normal Doğum 12.000 ₺
        Epidural Normal Doğum 15000₺
        Sezeryan 19000₺
        Epidural sezeryan 19500₺

Acıbadem Temmuz ayı fiyatları yükseltecek, haber bekliyoruz.

Pembe Mavi Hastanesi 10000₺ civarı.

Ack50 deniz hanima muyane oluyorum sezeryan benim deniz hanim girecek normal olsaydi nasil olurdu bilemiyrm 🙈😁

Kdemir55 n Tokat Medical park düğum 15.20 arası muayene ücreti 815 doçent dr. Tahliller vs 2 bin 3 bini buluyor muayene. 7 haftalık gebeyim ben doğurana kadar dahada çok çıkacağı İÇİN doğum gebelik sigortası başlatacağım 30.500

Iki cocugumu devlette dogurdum 3 numarada insallah Ayni yerde olacak bedavaya getirdim 😂bu arada hemsireyim onun kolayligi var diye

Tunc-armagan doğum için ücreti yeni mi aldınız acaba bizde çınarlıya gidiyoruz da doğum için ücret almamıştık henüz güncel mi fiyatı

Kubra_25 Benden önce 2 kişi doğum yapacak oh be 🫢 34+1 de benim . Diğer arkadaş bizden önce yapacak 🥰