Nergisari2 ben de şüphedeydim hep ilgilenmiyor gibi geliyordu hatta bunun için kaç doktor denedim ama muayenen 5 dk sürüyorsa sevin bence çünkü her ihtimali düşünen biri bizde sorun olana kadar bizim de öyleydi . Hatta 6 haftada bir çağırıyor diye üzülüyordum şimdi herşeye pimpirikleniyor diye şikayetçiyim 😂Benim arkadaşlarımı yoğunum diye almadı hatta
DOĞUM ÜCRETLERİ
Sevval0308
Normal sezaryen farkediyor mu fiyatta
Melek1642 medova
Cmc1-kfkfk her hastanede fark eder burada da eder bence. Ben direkt normali sordum . Telefon numaralarından arayıp bilgi alabilirsiniz
Zeynepkaraaa saglikla kucagina alirsin insallah bebegini
İzmir Buca Tınaztepe hastanesi muayene 665 tl tabi temmuz da zam gelicek 🙄 Doğum da 15.000 o da herhalde zamla 20.000 olur 🥹
Nur001 Kiz valla orali misin bilmiyorum ama nefret geldi buralardan hastane yok doktor yok düzgün bende Aydin gibi yerden geldim adim at dünyası doktor yani arkadaslarima anlatiyorum o nasil doktor neden tansiyon bakmaz neden nst sokmuyor neden bu ilaci verdi sürekli bir kafama şüphe düşe düse dogurcam az kaldı 🥺🥺🥺 Seni bebiş kiz mii birde sezeryan mi diyor
Bursa/ Prof.Dr.Gürkan Uncu muayenehanesine gidiyorum, ilk muayene 2750₺, devamı her ay,37.haftadan sonra da her hafta 2250₺.
Doğum sonrasında; normal doğum ise 2000$, sezeryan doğum ise 1750$ doktora vereceğiz.
Acıbadem Hastanesi ve Pembe Mavi’ye gidiyor.
Acıbadem : 31.06.2023 tarihine kadar;
Normal Doğum 12.000 ₺
Epidural Normal Doğum 15000₺
Sezeryan 19000₺
Epidural sezeryan 19500₺
Acıbadem Temmuz ayı fiyatları yükseltecek, haber bekliyoruz.
Pembe Mavi Hastanesi 10000₺ civarı.
- Düzenlendi
Iki cocugumu devlette dogurdum 3 numarada insallah Ayni yerde olacak bedavaya getirdim 😂bu arada hemsireyim onun kolayligi var diye
Tunc-armagan doğum için ücreti yeni mi aldınız acaba bizde çınarlıya gidiyoruz da doğum için ücret almamıştık henüz güncel mi fiyatı
Zeynepkaraaa Biz aşağıdan sorduk sezaryen 9 bin dediler . Bende manolya hanıma gidiyorum
SinemAkyldz_ hangi hastane
ecehanakbey sizin muayene ücretleri çok ucukmus