EU__1718 hangi hastane
DOĞUM ÜCRETLERİ
Onemother1 medikentte oldum
Ben Adana’da yaşıyorum kliniğe gidiyorum 1300 tl ücret , doğum da Acıbadem de sordum 31 milyar 😂😂😂 bi kaç tane daha hastaneyi sordum 18 16 20 gbi bir de benim doktorum 2 hastane de doğum yaptırıyor çok pahalı ya herşey eskiden insanlar 1 milyara doğum yapmışlar . Doktor da Acıbadem de yaptırıyor diğerini de tam bilmiyorum anlaşması bozulmuş galiba öyle dediler
Afyonkarahisar park hayat hastanesi muayene 2 bin tl doğum 10 bin tl eylülde doğumum var ve zam geliyor eylülde 20 bin tl dediler sezaryen ben normal istiyorum anlatabilirsek bakalım
aleynaerol hangi doktordasınız memnun musunuz hastaneden
Bsrcip medilines Hastanesi. Fatma şenes cnm
Nergisari2 1 haziranda güncelleme yaptık dediler sözleşme de yapmıyorlar tekrar zam gelir diye deli gibi korkuyorum malum herşeyden para alan bi hastane 🤦🏼♀️ Doktorumdan çok memnunum Özgür beye gidiyorum günümüz aslında 31 Temmuz ama doktorum çok pimpirikli kilo alımına bakıcak kontrolde eğer istediği gibi almamış olursak erken alıcam dedi 🥹 Siz de mi Özgür beyin hastasısınız
Ozgu_momy ben de medikalpark Adana özel hastanesine gidiyorum bakalım 2 hafta sonra kontrole gidicem o zaman öğrenicez doğum fiyatlarını tahminen 11.000 12.000 diye düşünüyorum
Kubra_25 manolya hanım çok da memnunum siz hangisine gidiyorsunuz
Dusenerler merhaba doğum.zmanaindan.once anlaşılabiliyor mu doğum iicn
Tunc-armagan doktorunuz kim acaba memnun musunuz
Asya hastanesi muayene 350 normal doğum 8 diye duydum emin değilim ama ben doğurana kadar zaten zam gelir
Zeynepkaraaa bende manolya hanima gidiyorum. Kendisiyle tanisali 2 ay falan olcak ama memnunum bilgilendiriyor. 36. Haftamdayim
Basakhilal ben medicana Beylikdüzü’nde bu pazartesi fiyat aldım sezaryen 24 bin dendi
mervesert0611 ben hastane mi değiştirdim canım geçen hafta Farabi ye geçtim doktoru beğenmediğim için. Farabinin doğum ücretini henüz sormadığım için medova ın kini yazdım😂