Ahuevren06 yok daha neler , iki dogum yaptim hicde öyle genisleme vs olmuyo genislese ikinci ucuncu dogumlarda hic sansiciz dogurmak lazim🤣
Normal mi, Sezaryen mi?
bu_partideyalnizsin ay lütfen o çevrene uyma ne kadar cahil söylemler yırtılmaz deforme olmazsın vs. doğum bu illaki dikişi de olucak acisida senin ve bebeğin risk oluşturmadığı sürece kesinlikle normal doğum düşün emin ol yapabilirsin👌🏻
Ahuevren06 hangi cahil söyledi bunları sana kuzum ,öyle bişey yok . Emin ol artık çoğu doktor hem normal doğum ile uğraşmak istemedikleri hemde ücreti fazla olduğu için sezeryana sürüklüyorlar. Normal doğum en en iyisidir.
Tartışmasız normal. İki doğumu da yaşadım dün 2. Sezeryanımı oldum lanet olsun varya ne sırt ne boyun ağrısı çıldırmak üzereyim
Sacmalamabihterbizzenginiz sezeryan bir doğum şekli değil çok ağır bir ameliyattır. Ve maalesef sadece bizim ülkemizde böyle. Özel hastanede para için Dr lar sezaryen yapıyor diye etiket etmişlerdi. Ama bu platformda gördükçe çok büyük çoğunluk kendisi istiyormuş anlamış oldum.
Ayse0606 hem sezeryan hem normal doğum yapmış biri olarak diyorum ki kesinlikle normal doğum sadece 2 3 saat kadar ağrı sancı çekip sonrasında her şey bitiyor. Sezeryan öncesi falan zor değil ama sonrası çok zor özellikle bebekle ilgilenmek emzirmek vs. tabiki bir sorunda sezeryan olunabilir ben de ilkinde sezeryan oldum her şey normalken bence normal doğum en sağlıklısı en güzeli🤗 Allah tüm bebislere sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲
Bende normal istiyorum ama detaylı ultrasonda plasenta rahme yakın dedi doktor yukarı çıkmazsa normal doğum yapamazmışım sancılarım başlamadın sezeryan olmalıymışım nasip bekliyorum bende 23+2 deyim çıkarmı bilmiyorum
Sacmalamabihterbizzenginiz Aynen haklısınız, yurtdışındayım. Doktoruma sordum sezeryan ya da normal tercih edebiliyor muyuz diye. Doktor, öyle keyfi karar veremezsin. Bebeğin gelişine ve oluşacak duruma bağlı sezeryana karar vermek. Her şey yolundaysa bile annede panik atak varsa ya da psikolojik olarak ağır bir süreçten geçiyorsa ve sezeryan istiyorsa oluyormuş, yoksa olmaz dedi.
Ayse0606 epiduralli normal doğum ( prenses doğum ) da yapabilirsiniz 4 cm açıklıktan sonra takmıyorlar sadece ama 1-2 cm ile giderseniz söyleyince yardımcı olacaklardır
Ahuevren06 her kadının vücud yapısı vs farklıdır ama öyle genişleme olur yok kocan beğenmez vs biraz saçma konuşmuş. Normal doğum kadar sağlıklı bişey yok hem anne için hem bebek için. Tabi ki sezeryan da bir doğum ama sağlıklı olan normal doğum bebekte ve annede herhangi bir durum olmadığı sürece bence daha cok normal doğuma itilmeli anne adayları
Ayse0606 normal çok istedim, 13 saat de sancı çektim mücadele ettim ama olmadı sezaryen ile dünyaya getirdim kızımı. Emin olun hiçbir önemi yok en önemlisi sağlık her ikisinin de kendine göre zorlukları var tabii fakat eğer bünyeniz ve şartlar el veriyorsa doğalı varken sezaryen tercihiniz olmamalı 🌸 bu benim düşüncem yine karar sizin 🙃
Ayse0606 İlk doğumum mecburi sezaryen oldu şimdiki doğumumda sezaryen olacak ama normal olma şansı varsa öncelik bence normal doğum olmalı
Dunyevi 29 günlük olduk biz. Dikişlerin tamamen iyileşmesi 10 günü buldu. Hiç dikiş atılmamış gibi oldu 10 gün sonra. Bende çatı ağrısı oluyordu hamileliğimde. 2 gündür aynı çatı ağrısı başladı. Doktorumla görüştüm Magnezyum ve ağrı kesici kullanacağım. Onun dışında hiçbir problem yok 🙈
Premsesssprenss bana yine sezaryan dedi doktorum 2.5 yıl önce sezaryan doğurmuştum kızımı ne güEl şanslısınız
Sanathanim ya anlatılmaz yani regl ağrısı gibi diyorlar ama bence alakası yok şimdiden sen hiç bunları düşünme bebişine odaklan her türlü çekiliyor ve bitiyor öyle düşün bir şekilde dünyaya gelecek 🤍🤲🏻
Ayse0606 sezeryan gerçekten akıl işi değil kesinlikle normal doğum