Aselzerya
İşte bu yüzden bende sezeryan istiyorum.🤷🏻‍♀️Ama annemler falan nomral doğum iyi diyorlar.O zamana kadar düşüncem

umena bende zorunlu sezeryan oldum agrilarim cok oldu yurumek zor oldu. Zorunlu bir durum yoksa normali tercih etmeli degilmi? Doktorlarda boyle diyor

Hacerozcn saçmaysa size sacma önce gecistirmeli Bi yorum yapıp sonrasında bana laf soyleyemezsiniz. Bence karşılığını veremediğiniz için böyle saldirgansiniz. O yüzden göstermissiniz kimin anlama kıtlığı var teşekkürler 😁

Bupeeet bide aynen saldirganm boyle senin gibilere karsi kendimi tutamiyorum.

Melodimm ya hepsi aynı değil inanın çok okudum iyiki sezeryan oldum diyen de var iyiki normal yaptım diyende tam tersini söyleyen de ilki için evet iyiki normal yapmism dedim ama ikinci de asla soylemedim o günden beri dedim bir daha olursa kesinlikle sezeryan olurum ki isteyerek yapmadık kazara oldu yoksa o doğumdan snra doğum dusunmuyrdm

Hacerozcn aynen sizin gibi düşünmeyen herkesi cahil zaten bilim dahil😀 arastirmaktan kastınız instamomlarin ve tiktokerlarin sayfasiyla almayım isim olmaz. Tez merkezleri ve scholar sayfalarını öneririm ama anlarsaniz. 😀

Bupeeet tamam sensin sen ben ne diyorum sen ne diyosun Allah yardım etsn🙃

Ilksen-30 adet sancısı doğum sancısı diyorlar ama bence hiç alakası yok. Hem alttan baskı yapıyor vajina ağrısı çekiyorsun hem de karnına bıçak saplanır gibi, beline bıçak saplanır gibi bir ağrı çekiyorsun. Dayanılmaz bir ağrı çekmedim ben. Ağrı eşiğim yüksek olduğu için. Isınınca rahatlıyorsun ağrın hafifliyor.

Hllak yaşayanlar tek kendisi doğurmuş gibi etki bırakıyor😏