Sezeryan olan arkadaşlar bir sorum olacak şimdi ki sezeryan ameliyatına dikiş atılmayıp lazerle yapıştırma mı oluyor ?
Normal mi, Sezaryen mi?
Naznaz123 ayy ne gğzel maşallah 🙏🏻 hangi hastanede oldunuz ? Doktorun becerisi fe çok önemli. Sezeryanınızda dikiş mi atıldı lazerle yapıştırma mı yapıldı ? Ameliyat sonrası karnınıza bastırdılar mi ? Bir de vajinaya bir şey sokup pis kan mı çıkartıyorlar
Ayse0606 sezeryan istiyorum kaynanam ve akrabalar normal doğurmami istiyor sanırım sezeryan doğum sayılmıyor 🙄🙄 ama kimse umurumda değil sezeryan olucam doğum olarak saymıyorsa torununu da görmeye de gelmesin sevmesinlerr
Benvebebegim estetik dikişler var eskisi gibi değil
Ugur0167 korkma canım düşün miniklerine kavuşuyorsun ayaklarının altına cennet seriliyor anne oluyorsun herhalde yarın doğuma gitsem heyecandan uyuyamam
- Düzenlendi
Yok anam ben çok uğraştım, benimkiler çok değerli o yüzden direkt kesip alsınlar.ohhh mis
Ayse0606 ilk doğumum olucak normal olmasını çok istiyorum ama hala makat geliş ve büyük ihtimalle dönmücek mecburen sezaryen olucam galiba 🥺
Ayse0606 ben 50 gün önce falan isteyerek sezaryen oldum. İyi ki de öyle olmuşum benim için çok çok kolaydı. Şöyle diyeyim adet sancılarım beni daha fazla zorlardı. Sezaryenden sonra çok kolay kalktım çabuk toparladım her gören şaşırdı hatta. Bence bünye meselesi acı eşiğim yüksektir ben dayanabildim epidural takılırken canım yandı bir tek ama o bile adet sancımdan hafifti yani
nur34_ kurbanda doktorlar olmayacak aniden sancı başlasa herkes kurbanla uğraşıyor nasıl olacak doktoruma çok güvendim
Bence en sağlıklısı normal kesinlikle %100 normal doğum 👍🥰
Hllak nasıl bi acı ya☹️
İlk bebişim ve gönlüm normalden yana.. ilk anneliğimi bu şekilde doğal yöntemle doğurmak istiyorum nedense.. Yine hayırlısı nasılsa öyle olsun ama hayırlı ve normal doğum olsun inşallah 🥹🥹🌸
busra12ince kuzum sen cok ayrintili dusunuyosun butun hastanelerde nobetci doktorlar var baska baska doktorlar var kendi doktorunu istemen cok normal ama belkide bayramda tatilden sonra olucak dogumun boyle dusunme akisina birak hersey olmasi gerektigi gibi ilerliyor zaten
siyahinciii simdiden bende öyleyim canım valla sabaha kadar uyuyamicam heralde korku heyecan hepsi Bi arada
Ugur0167 Allah yardımcın olsun inşaallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşaallah miniklerini
2 çocuğumu normal doğum yaptım inşallah bunuda normal doğum yapicam 3 erkek çocuğum oluyor inşallah
Smysmysmy1 merhaba doğum sonrası 40 gün sonra iyileşme cidden gözle görülür derece de oluyomu ben yapalı 18 gün oldu daha öyle değil