busra12ince kuzum sen cok ayrintili dusunuyosun butun hastanelerde nobetci doktorlar var baska baska doktorlar var kendi doktorunu istemen cok normal ama belkide bayramda tatilden sonra olucak dogumun boyle dusunme akisina birak hersey olmasi gerektigi gibi ilerliyor zaten
Normal mi, Sezaryen mi?
siyahinciii simdiden bende öyleyim canım valla sabaha kadar uyuyamicam heralde korku heyecan hepsi Bi arada
Ugur0167 Allah yardımcın olsun inşaallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşaallah miniklerini
2 çocuğumu normal doğum yaptım inşallah bunuda normal doğum yapicam 3 erkek çocuğum oluyor inşallah
Smysmysmy1 merhaba doğum sonrası 40 gün sonra iyileşme cidden gözle görülür derece de oluyomu ben yapalı 18 gün oldu daha öyle değil
Ayse0606 pazartesi isteğe bağlı sezeryan olucam bende korktuğum için normal istemedim
Bi yanım hep sezeryan istedi. Ve 4,5 ay önce aniden sezeryana alındım😅
Ayse0606 ben normal ikiz dogum yaptim 4.5 sene once. 22 hafftalik hamileyim su andada taviki yone normal insallah nasip olursa
Bugün kontroldeydim 33+3 haftadayız. Normal doğum istediğimi söyledim. En iyisi sezaryen napcaksın normal doğumu vajinanda genişliyor oluyor kocan memnun kalmaz sıkıntı yaşarsınız sonra daraltma ameliyatı da olursun sen bilirsin, dediler bana. Öyle mi oluyor normal doğum yapanlar söyleyebilir mi 🥲
Ayse0606 ilk doğum normal oldu. 2.ci normalden sezeryana döndü. Tabiki normal doğum egerkı bı risk yoksa keyfi olarak istemeyın bünyede bünyeye değişiyor tabiki ama 1 ay olacak doğum yapalı 12 saat sunî aldm acılmam olmadı. Bebeğimin boynunda kordon dolandığı ıcın spınal sezeryan oldum 12 saat sonunda. Bünyem belkı hassas veya benı sancı da yıprattıgı için. Ayağa kalkmak zor oldu. 1 ay olacak hala toparlanamadım. Kızım var 3 yaşında onunla ilgilenmek fln baya zorladı beni. Bı agır kaldırsam ağrıyo sızlıyo belki daha yeni ama normalde 3 . Gün ayakataydm ve seseryann dogum snrası psikolojik de zor oluyor . Ama eğerki bir risk yoksa keyfı olarak istemeyin. Normalı deneyin derim. Şahsi fikrim bu tabikide seseryan olup 1 haftada iyi olanda var tabiki….
Smysmysmy1 inşallah benimde normal olur dua edin lütfen
Benvebebegim evet estetik dikiş oldum 1 ay olacak
Normal
siyahinciii inşallah canım
Ahuevren06 yok daha neler , iki dogum yaptim hicde öyle genisleme vs olmuyo genislese ikinci ucuncu dogumlarda hic sansiciz dogurmak lazim🤣
bu_partideyalnizsin ay lütfen o çevrene uyma ne kadar cahil söylemler yırtılmaz deforme olmazsın vs. doğum bu illaki dikişi de olucak acisida senin ve bebeğin risk oluşturmadığı sürece kesinlikle normal doğum düşün emin ol yapabilirsin👌🏻
Ahuevren06 hangi cahil söyledi bunları sana kuzum ,öyle bişey yok . Emin ol artık çoğu doktor hem normal doğum ile uğraşmak istemedikleri hemde ücreti fazla olduğu için sezeryana sürüklüyorlar. Normal doğum en en iyisidir.