Aselzerya Benim annemde beni normal doğum kardeşimi sezaryen ile dünyaya getirdi sordum ona tekrar doğum yapma şansın olsa hangisiyle yaparsın dedim sezaryen dedi ama benim annemde travma oluşmuş resmen belki ondan kaynaklı olabilir ama bende sezaryen düşünüyorum

Sacmalamabihterbizzenginiz gerçekten çok komiksiniz ikisinde de hala kendi saçma sapan düşüncenizi ortaya koymaktan başka birsey yapmadınız şu konuda size katılıyorum sizin saçma zihniyetinizi kimse değiştiremez çünkü kimseye saygınız yok saygısı olmayan dar düşünceli insanlarla tartışılmıyor 😉

Esraaaaacun Şu anda kimin saygısız olduğu apaçık ortada bunu tartışmayalım kaybeden siz olursunuz. Ben sizinle saygılı cümlelerle konuşuyorum siz ise kendi seviyenizi ortaya döküyorsunuz şu an. Tabii siz de haklısınız sizin seviyenize inerek size cevap vermekle en büyük hatalı olan benim. Kusura bakmayın seviyenizi bilememiştim önceden.

Ayse0606 normal doğum en sağlıklı olanı ama her zaman da sağlıklı olamıyor işte bazen normal değil de sezaryen daha sağlıklı oluyor kişiye göre değişiyor. Herkes için hayırlısı neyse o olsun 🙏

Sacmalamabihterbizzenginiz bilinçsiz diyen anlamamak sizin sorununuz diyen sizsiniz bu mesajlarınızdan sonra ben size güzel cevap vermişim 😃 cahile laf anlatılmıyor cahille tartışılmıyormuş 😉Ayrıca zararlı çıkan sen olursun bu kimseye saygı duymayan düşüncenle ilerlediğin müddetçe benim gibiler sana saygı duymanı söylediği müddetçe sen hep çirkinleşirsin şimdi bu mesaj sana yeter . 😀

Kubra0123 hangi testte çıktı troidiniz serbest T4 de mi yoksa tmh da mı sordum bende ama yanıtlayan olmadı bir kişi dışında

Ayse0606 Sağlıklı doğsun bebek hiç önemli değil.. son dakikaya kadar her şey normal doğum olacağına işaretti.. az geç kalsaydık bebeğimin kalbi duracaktı. Acil sezaryen ile doğum yaptım..

Ben Hollanda da yaşıyorum ve burada sezeryan bir seçenek bile değil. Çünkü normali bu değil. Canım ülkemde bunun bir seçenek olması çok saçma. Doktorlar sırf sezeryan daha pahalı diye hastaları yönlendiriyor. Çünkü kendi daha çok kazanıyor ve daha az zaman harcıyor.Burada sigortan ödediği için bir fiyat ayrımı yok ve doktorların bir acelesi yok. Lütfen normal doğum şansınız varsa normal doğum yapın. Yoksa son çare sezeryan olmalı.

Osultan aaaa benimde koca kafalı oğlum bir hafta önden gidiyor doktor seni zorlar dedi 🥹😅

Ben doğurmadım hiç ama normal doğum doğal bi süreç olduğu için hemen toparlanırsınız diye düşünüyorum vücut zaten kendi kendine hallediyor o işi sanki:)

Zeynebtahir valla benim zorunlu sezaryen oldu bir hafta sürmedi iyi olmam ilk gün bile bebeğimle kendim ilgilenebildim, arkadaş normal oldu 15. Günü daha yeni bebeğin altını değiştirmeye başlamış aşırı dikişten. Kişiden kişiye değişiyor yani

Ayse0606 tam da bu soruyu sormak için girmiştim.. kararsızım. Çevremde sezeryan ol diyenler var ağrı görmezsin yirtilmaz deforme olmazsin bebek riskli bir şekilde gelmez diyenler var

Ayse0606 ilk doğumumu normal ikinciyi sezeryan yapmış biri olarak söylüyorum kesinlikle normal doğum sezeryanda o an canın yanmıyor ama sonrası inanılmaz işkence geldi bana

Sip85 ben on yildr Troid hastadym guatr nodulde var gebelign 6 haftasında TSH 12 çıkmıştı T4 bakmadım ama önceki değerlerimde TSH yükseldiğinde T4 yüksek cikyrdu

Sacmalamabihterbizzenginiz evet bilim söylüyor herkeste farkinda ama travma denende bise var kendini ona hazir hissetmiyoken girdigin normal dogum normallikten çıkıyo olabilir ..