Allah izin verirse normal istiyorum 😊👼🏻
Normal mi, Sezaryen mi?
Smysmysmy1 ay banada hep diyorlar cevr3mde normal isteyen sezeryan sezeryan isteyen normal doğum yapıyor diye kimden duysam da öyle gibi bende ilk başlarda sezeryan diyordum ama rahatladım biraz daha şuan normal istiyorum nasipse ama zorlamicam en güzeli normal doğum tabi ama bebek belirliyor işte hayırlısı bakalım hayrilisiyla gelsin inşAllah bebeklerimiz sende sağlıklı büyütursun inşAllah canım bebisini inşAllah banada hayırlı kolay doğumlar nasip olur daha doğrusu isteyen herkese diyim 😊🙏
%100000000 normal
Ben hiç düşünmedim bunları çocuğun durumuna göre dönüp kanala girince zaten gerisi çokta önemli olmuyor herşey normal seyredeken neden sezeryan olsun dedim normal yaptım iyikide normal olmuş Rabbime bin şükür troid sorunum bile bitti bildiğim daha bilmediğim ne faydaları olmuştur rabbim bilir 😍
Ayse0606 genelde ne istiyosan tam tersi çıkıyo oyuzden normal doğum istiyorum (tersi olur inşallah)😂😂😂🌸
Ayse0606 normali denemeden sezeryan olmak akil kari degil canim. Onca agri sizi uzun surec iyilesme sureci ne gerek var. En fazla dogum basladiktan iki uc saat disini sıkarsin korkma
- Düzenlendi
Ayse0606 ikisininde her türlü zorluğu var buna sen karar veremezsin bebek nasıl gelmek isterse öyle gelir normal doğum da doğum anında aşırı sancı ve ağrı oluyor doğumdan sonra rahatliyosun sezeryanda ise doğumdan sonra acı ve ağrı oluyor çatın dar değil müsaitse ve bebeğinde normal yolla gelmek isterse hiç durma normal yap sonra iyiki normal doğum diyosun 🌺 Ben 3 tane normal doğum yaptım 🥰
Ayse0606 ilk hamileliğim de normal doğum çok istedim ama nasip olmadı normal başlayıp bir anda apar topar sezaryene alındım, o yüzden buda sezaryen olacak, hangisi hayırlı ise İnşallah o şekilde bir doğum şekliniz olsun.
Valla iki normal yaptım şimdi kesinlikle sezeryan istiyorum
Ayse0606 Hiçbir problem yoksa eğer tabiki normal doğum yapılmalı. Sezaryen sadece mecburi durumlarda son seçenek olmalı. Bazı anneler bilinçsiz şekilde keyfi sezaryen tercih ediyorlar fakat bebek ve anne sağlığı için en güzeli normal doğum. Yurt dışına %90 hastanelede keyfi sezaryeni yasakladılar, ama bizim ülkede bunu anlamıyorlar ne doktorlar ne de anne adaylarını.
Normal doğum en sağlıklısı tabiki bu kararı verecek olan sizsiniz . Ben normal çok istiyordum evet öncesi zor oluyor belki o kadar acı çekiyorsunuz ama hem sonu güzel hemde daha çabuk iyileşiyorsunuz
Kolestaz vardı erken doğum yaptım bebeğimin durumunu bilmedikleri için zorunlu sezeryan oldum inanın çok zorlandım , toparlamak dikiş yerinin eski halini alması o kadar uzun sürüyor ki birde belden iğne vurulan yer geçmiyor 6 ay oldu doğum yapalı hala ağrısını çekiyorum yerden kalkarken tutunmadan kalkamıyorum .
Sizin için en sağlıklısı ve doğrusu neyse doktorunuzla karar vermeniz tabiki 🙏🏻 biz ne desek boş bebek nasıl gelmek isterse bazende öyle oluyor
Şimdiden herkese sağlıklı güzel doğumlar 🦋
gokcetugumm benimde troidim var Troid sorunu nasıl bitti anlamdm 🤔
Ayse0606 Allah izin verirse normal doğum düşünüyorum.
Smysmysmy1 gerçekten aynı durumdayım içim sezeryan istiyor ama normali de yapabilcekmisim gibi hissediyorum 😁