6 Temmuz Allah nasip ederse 3. Bebeğim olacak hem çok mutluyum hem çok korkuyorum 3 tane çocukla inşallah baş edebilirim 💪😂 Sağlıcakla alalım bebeklerımızi kucaklarımıza inşallah 🤲

esmanurs41 31 haftalık oluyoruz. Oğluşumla Bütün eksiklerimizi tamamladık kendiminde bebeğinde herşeyi tamam yıkanıp ütülenip hastane çantaasının hazırlanması tek kaldı onun içinde erken olduğunu düşünüyorum . Normal doğum istıyorum inşallah olur. Temmuzun son haftaları gibi dedi doktorum özele giidyorum ama doğum fiyatları burda aşırı pahalı doğum nasıl olacak bilmiyorum Ama asla kendimi devlet hastanelerinin elini atmayı düşünmüyorum çünkü gerçekten burdaki devletler berbat insanı ölüme atıyolar ne hijyen var ne sağlık

Temmuz sonu inşallah bizimde henüz hiçbir hazırlık yok haziran sonunda evime gideceğim nasip olursa son 1 aya kaldı herşey

Elifesilaymac bende 1 temmuzda 38 oluyorum. Yüksek olasılıkla sezeryan olacak, Temmuzun ilk haftası alacak doktorum

ISILTAN amin amin canım senin pek işin kalmamış yat dinlen 😊
          Bebişle ben iyiyim iyi gidiyor herşey fakat uykusuzluk ve baş ağrısı var arada kalçamdan ayağıma kadar ağrı vuruyor felan sabır diyorum minnakıma kavuşmaya değer bu ağrılar 😊

esmanurs41 gun almadim ama tahmini gun verdi doktorum 25 temmuz gibi olucsk ins. Hazirliklar bitmek uzeri yika utule csnta kaldi sayilir bide kisisel bakimm urunleri devlette yapacgim

Yusramm55 Rabbim o kolaylığı verir inşAllah kendini üzüp strese sokma 😊 bir şekilde büyüyorlar

Smyye62 Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuştursun canım benim 🌸🤲🏻 Nerede oturuyorsun

Burada ki devlet kadın doğumda aşırı berbattı şehir hastanesine taşındı ama yeni olduğu için tam oturmadığını düşünüyorum imkan varsa bebiş için özele para dökmeye değer hem ilgileniyorlar hem temiz