Melekannesi80 amin canım amin 🤲🏻
TEMMUZ ANNELERİ Hadi Sohbete @asyaveannesi41
mervenergiz hayırlısıyla kolaylıkla kucağımıza alalım inşAllah 🌸
Allahkahretmesin1 30 haziran bayram oluyor, hevesiniz kırılabilir 🥲 Ya önce yapar ya sonra, tatile çıkar doktorlar benim de tam o zamanlara denk geliyor da ondan hesapladım
nevzatbaskomser yaa öyleymiş ben 30 haziranı arefe sanıyordum gittiğimde bir görüşeyim doktoruma ne derse artık 🤷♀️
esmanurs41 kız o kadar aldım bir de bunları ütüleyip yerleştirmesi var minicik minicik bitmez de 😂😂
esmanurs41 32. Haftadayım özele gidiyorum
Kızlar 30 +2gunluk oldum çantayı ve yıkanacaklari ne zaman yapmalıyım
Candan_13 herşeyin hazırsa yıka ütüle koy çantaya hazır beklesin diğer türlü ağırlaşcaksın Allah korusun ani birşey olsa
dilay_06 maşallah canım aynı haftadayız🌸
Allahkahretmesin1 😂😂 topla hepsini ortak biryerde buluşalım birimiz toplayıp yıkasın katlasın birimizde ütülesin yoksa bitmez kııız😂
esmanurs41 topluca bir ütü günü yapmamız lazım çok acil 😂
Allahkahretmesin1 yoksa çocuk çıkıp kendi yapcak işini 😂😂😂
Allahkahretmesin1 kııız birde bu isim ne tövbee 😂😂
esmanurs41 hastane çantası hazırlandı bütün kıyafetleri yıkanıp utulendi yerleştirildi doğum için gün 6 temmuz olarak karar verildi özel de hastanede doğum yapcam nasipse ☺️
Allahkahretmesin1 Aynı şekilde konuşcam bayramdan önce mi doğurcam sonra mı doğurcam diye
esmanurs41 buradaki bazı postlara genel tepkim o aşko 😂😂
nevzatbaskomser ay mümkünse önce al diyeceğim ben zaten bayramda bir işim yok artık çok zorluyor hamilelik
esmanurs41 Pijama harici eşyam yok hastane valizi hazırlarken farkettim bebeğimi hazırlarken kendimi unutmuşum :)
esmanurs41 Merhaba :) Doktorum özel hastanede . Gün kararlaştırılmadı fakat Temmuz ilk haftası şeklinde konuşmuştuk :) Ev temizlendi , bebeğimin eşyaları hazırlandı , kendi eksiklerimi tamamlayıp hastane valizimi hazırlıcam inşallah . Allah hepimizin yardımcısı olsun . İnşallah zamanında ve sağlıkla kavuşalım bebeklerimize :)
esmanurs41 Siz nasılsınız :)