esmanurs41 hastane çantası hazırlandı bütün kıyafetleri yıkanıp utulendi yerleştirildi doğum için gün 6 temmuz olarak karar verildi özel de hastanede doğum yapcam nasipse ☺️
TEMMUZ ANNELERİ Hadi Sohbete @asyaveannesi41
Allahkahretmesin1 Aynı şekilde konuşcam bayramdan önce mi doğurcam sonra mı doğurcam diye
esmanurs41 buradaki bazı postlara genel tepkim o aşko 😂😂
nevzatbaskomser ay mümkünse önce al diyeceğim ben zaten bayramda bir işim yok artık çok zorluyor hamilelik
esmanurs41 Pijama harici eşyam yok hastane valizi hazırlarken farkettim bebeğimi hazırlarken kendimi unutmuşum :)
esmanurs41 Merhaba :) Doktorum özel hastanede . Gün kararlaştırılmadı fakat Temmuz ilk haftası şeklinde konuşmuştuk :) Ev temizlendi , bebeğimin eşyaları hazırlandı , kendi eksiklerimi tamamlayıp hastane valizimi hazırlıcam inşallah . Allah hepimizin yardımcısı olsun . İnşallah zamanında ve sağlıkla kavuşalım bebeklerimize :)
esmanurs41 Siz nasılsınız :)
Allahkahretmesin1 Benim arefe günü 37 oluyor tam, ciğer geliştirici iğne yapıldı 2 doz, alır mı almaz mı hiç tahminim yok, bayramı evde tek geçirmektense bebeğimle geçirsem daha mutlu olurum 🤭
nevzatbaskomser benim de 37+4 falan oluyor sanırım ciğer geliştiriciyi neden yaptılar ki
esmanurs41 çok teşekkür ederim hepimiz için inşallah 🥰
6 Temmuz Allah nasip ederse 3. Bebeğim olacak hem çok mutluyum hem çok korkuyorum 3 tane çocukla inşallah baş edebilirim 💪😂 Sağlıcakla alalım bebeklerımızi kucaklarımıza inşallah 🤲
esmanurs41 31 haftalık oluyoruz. Oğluşumla Bütün eksiklerimizi tamamladık kendiminde bebeğinde herşeyi tamam yıkanıp ütülenip hastane çantaasının hazırlanması tek kaldı onun içinde erken olduğunu düşünüyorum . Normal doğum istıyorum inşallah olur. Temmuzun son haftaları gibi dedi doktorum özele giidyorum ama doğum fiyatları burda aşırı pahalı doğum nasıl olacak bilmiyorum Ama asla kendimi devlet hastanelerinin elini atmayı düşünmüyorum çünkü gerçekten burdaki devletler berbat insanı ölüme atıyolar ne hijyen var ne sağlık
esmanurs41 hayırlısıyla bir kavuşsaydık yürüyüşüm değişmeye başlıyor artık
Naz1616 aynı bende öyleyim 26+4 gunluguz dahada zorlanmam ilerde diyorum ama çok ağır vede halsizim ben
Temmuz sonu inşallah bizimde henüz hiçbir hazırlık yok haziran sonunda evime gideceğim nasip olursa son 1 aya kaldı herşey
esmanurs41 32+0 temmuzun ilk haftası 38 oluyoruz sezeryan olucam ama net tarihimiz belli değil özeldeki doktorum 2. Haftada alabilirim dedi devletteki ne der bilmiyorum 🙂
Elifesilaymac bende 1 temmuzda 38 oluyorum. Yüksek olasılıkla sezeryan olacak, Temmuzun ilk haftası alacak doktorum
nevzatbaskomser bende 37. dogurucam muhtemelen. cıger gelıstırıcı ek ücretli birşeymi 37 dogumu sız mı istedınız doktorunuz mu 😊
Balkupu-53 maşallah hızlısın canım sağlıkla kavuşun inşAllah 🌸 yardım etmek istersen beklerim bana da el atalım
Allahkahretmesin1 😂😂😂 her gördüğümde gülüyorum