Selam hanımlar doğum için gün verildi mi / hazırlıklar ne alemde / özel–devlet hastanesi tercihiniz nedir
hadi havamız değişsin fiskos yapalım 😂😂
TEMMUZ ANNELERİ Hadi Sohbete @asyaveannesi41
esmanurs41 gün verilmedi normal doğum yapcam eşim ve oğlum yanımda kalacağı için özel de doğum yapcam hazırlıklar Bi ev temizliği kaldı hastane çantam hazır sayılır
esmanurs41 Allah nasip ederse temmuz sonu gibi gelicek normal doğum Ağustos 10 çıkıyor ama sezaryan olduğu için 10 gün erken alıyor doktorlar zaten beşik emzik hastane çıkışı biberon ve kendime pijama aldım sadece daha eksiklerimiz var ama çalışıyorum aşırı vaktim olmuyor bayramdan sonra inşallah hepsini tamamlicam
Kızlar ben özel hastane tercih ettim imkanım vardı öyle değerlendirdik Bize doktorumuz gün vermedi fakat öyle bir konuştuk bayramdan sonra ki hafta temmuzun başı olabilir dedi😊 günler yaklaştıkça heyecan basıyor
hazırlık olarakta odasını tamamladım gibi kıyafet konusunda da eksiğimiz var kendime pijama takımı hariç birşey alamadım 😂😂 çok rahatız
Gunes17 Maşallah Allah bir avazda kurtarsın 🫶
esmanurs41 aminn cümlemizi inşallah
Naz1616 Yavaş yavaş tamamlanır canım imkanın varsa eğer ama çokta sona bırakma ne olur ne olmaz 😊 Allah sağlıkla kavuştursun
Bu arada yeni açtığım sayfama beklerim @asyaveannesi41
esmanurs41 normal doğum istediğim için gün verilmedi. Tahmini 13-19 temmuz denildi. Çoğu ihtiyacı aldık, sadece yıkama ütülüme yerleştirme kaldı. Bulunduğum şehirde sadece devlet hastanesi var ve burada istiyorum doğumu hayırlısıyla. Siz de durumlar nedir 😌
esmanurs41 gun verilmedi henuz detayli var 26 sinda bakalim kilo boy ne durumda 2. Sezeryan olcam. 3 yasindaki oglumla asiri zor geciyor 32. Haftadayiz bakalim
esmanurs41 valla çok zor geçiyor hamileliğim hiç diğer 2 hamileliğim gibi değil bu çok zorladı beni nasıl hazırlık yapicam inanın kara kara düşünüyorum
esmanurs41 kaç haftalıksınız
esmanurs41 biz de medicalpark göztepe hastanesinde en geç 7 temmuz olarak konuşuldu ama daha çatı muayenem olmadı tabi 😍
esmanurs41 daha günü netleştirmedik planlı sezaryen olacağım 30 haziran istiyorum aslında eşimle tanışma tarihimiz anlamlı bir gün benim için gittiğimde doktoruma söyleyeceğim 2 hafta önce doktorumla doğum için konuştuk bir sıkıntı olmazsa 3-4 temmuzda alırız dedi hazırlıklar desen onlar da daha bitmedi bir ton kıyafet yıkanmayı bekliyor ben bel ağrısından ölüyorum 😂
Findukli_Lokum ben normal doğumdan korkuyorum sezaryen istiyorum tabi küçük hanım erken normal gelmek istemezse temmuzun ilk haftasını bekleyeceğiz
eksik olarak kıyafetleri kaldı bana lazım olacaklar kaldı onları da tamamlayıp yıkayıp ütüleyip kaldırcam 😊
Sulte Allah kolaylık versin ben tek olduğum halde baya zorlanıyorum uyku yok oturup kalkmak zor 😞
Naz1616 Rabbim kolaylığını versin 🤲🏻 bende herşeyi eşimle yaptım bu güne kadar yine öyle olur
Pemberuya 32+3 siz 🌸