Naz1616 aynı bende öyleyim 26+4 gunluguz dahada zorlanmam ilerde diyorum ama çok ağır vede halsizim ben
TEMMUZ ANNELERİ Hadi Sohbete @asyaveannesi41
Temmuz sonu inşallah bizimde henüz hiçbir hazırlık yok haziran sonunda evime gideceğim nasip olursa son 1 aya kaldı herşey
esmanurs41 32+0 temmuzun ilk haftası 38 oluyoruz sezeryan olucam ama net tarihimiz belli değil özeldeki doktorum 2. Haftada alabilirim dedi devletteki ne der bilmiyorum 🙂
Elifesilaymac bende 1 temmuzda 38 oluyorum. Yüksek olasılıkla sezeryan olacak, Temmuzun ilk haftası alacak doktorum
nevzatbaskomser bende 37. dogurucam muhtemelen. cıger gelıstırıcı ek ücretli birşeymi 37 dogumu sız mı istedınız doktorunuz mu 😊
Balkupu-53 maşallah hızlısın canım sağlıkla kavuşun inşAllah 🌸 yardım etmek istersen beklerim bana da el atalım
Allahkahretmesin1 😂😂😂 her gördüğümde gülüyorum
ISILTAN vallahi çok detaylı bir iş birde beden olarak bulmak şans işi 😊
ISILTAN amin amin canım senin pek işin kalmamış yat dinlen 😊
Bebişle ben iyiyim iyi gidiyor herşey fakat uykusuzluk ve baş ağrısı var arada kalçamdan ayağıma kadar ağrı vuruyor felan sabır diyorum minnakıma kavuşmaya değer bu ağrılar 😊
- Düzenlendi
esmanurs41 gun almadim ama tahmini gun verdi doktorum 25 temmuz gibi olucsk ins. Hazirliklar bitmek uzeri yika utule csnta kaldi sayilir bide kisisel bakimm urunleri devlette yapacgim
Yusramm55 Rabbim o kolaylığı verir inşAllah kendini üzüp strese sokma 😊 bir şekilde büyüyorlar
Smyye62 Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuştursun canım benim 🌸🤲🏻 Nerede oturuyorsun
Burada ki devlet kadın doğumda aşırı berbattı şehir hastanesine taşındı ama yeni olduğu için tam oturmadığını düşünüyorum imkan varsa bebiş için özele para dökmeye değer hem ilgileniyorlar hem temiz
dilay_06 hahahaha 😂😂 benim karnımda aşağıda penguen gibi yürüyorum
esmanurs41 temmuzun 10/15 arası gün belirleyon dedi dr günümüz 24 temmuzda doluyor normalde hazırlıklar tamam allahtan 😂 aceleci davranmazsa bayramdan sonra geliyor inşallah pasam bey 🥹
35_tecrube o bende de var ağırlaşıyorsun canım bebiş büyüdükçe hemen yoruluyorum aslında iş yapmakta istiyorum ama bedenim ilerlemiyor
Yrgnnnnnn hayırlısı olsun canım daha vaktin varmış😊
Elifesilaymac sağlıkla kolaylıkla kavuşun canım neden 2 doktora gidiyorsun hanginde doğum yapcaksın
esmanurs41 kaçıncı hafta?
Minis122 hayırlısı olsun canım benim hazırsa eşyaların çantaya koymak kolay sağlıkla kavuşun bebişinle 🌸😊
esmanurs41 amin cnm sağol ☺️ son bir ay ağırlaşıyosun zaten havalarda ısınıyor erkenden halledeyim dedim ne olur ne olmaz kızım erken gelmek ister belki diye bitirdim bı tek beşiğini kurmadım onuda 15 gun kala kurcaz inşallah 🤲 ne demek cnm hemen el atalım 🤣