esmanurs41 ayy bizimde tahmini haziranın son haftası yada temmuzun ilk haftası olarak görünüyorrr🫣🥰 daha çanta da hazırlamadım alınacaklar bitmedi🤣 bi de sabırsız olup erken gelcek olursaa naparız bilmemm🫣🤣🤣
TEMMUZ ANNELERİ Hadi Sohbete @asyaveannesi41
Balkupu-53 rahat rahat yat kuzum bende erken gelmesinden korkuyorum tehlike yok herşey güzel dedi doktorum ama ne olur ne olmaz diyorum seçimden sonra son alışverişide yaparım sonra çantayı hazırlar beklerim 😊
Balkupu-53 aynı tarihlerde doğan bir sürü minnak var ya ne kadar güzel 😊😊🌸
Papatya2909 😂😂 aynı haldeyiz
bu doktorlar bayram tatilinden sonraya erteliyor hamişleri tabi aceleci davranmazsa minnaklar 🌸
Elifesilaymac inşallah bizimkiler erken gelmek istemez 28 Haziran 1 temmuz kurban bayramı oluyo ondan sonraki günler için tatil verirseler doktorlarımız izne çıkar diye düşünüyorum kurban bayramında gelmek istiycek diye ödüm patliyo 🤦🤣
esmanurs41 aynen ya adını tarihte olanların hepsi kız mı acaba ☺️
esmanurs41 geçe bırakma cnm hem kafanda rahat olsun ☺️
Balkupu-53 bizim ki Asya hanım 🌸
Balkupu-53 inşAllah canım
esmanurs41 devlette yapıcam tahmini 20temmuz şimdilik normal doğum gözüküyor ama belli olmaz bu ara aşırı ağrı ve sancılarım oluyor öğleden sonra randevum var bakalım hemen hemen bütün ihtiyaçlar tamamlamdı çantamda hazır bekliyoruz bakslım 🌸🥰
esmanurs41 bazen kalçama ve üst bacağıma kramp giriyor yürüyemiyorum bile
esmanurs41 amin inşallah bütün annelerimizin . Diyarbakırdayım :) şimdiye kadar özele gittim inş doğumuda özelede yapacam Biraz zorlansamda maddi açıcdan bebeğimin ve benim sağlığım açısından en doğrusu bu cidden devletler çok kötü😑
esmanurs41 32+4 üm bende sezeryan düşünüyorum doktorumla 3 temmuz gibi düşündük. 🌸
Bedihaaa maşallah canım sağlıkla zamanında gelsin baya vaktide var minnakın 🌸
dilay_06 bana da uyurken oluyor
Smyye62 muayeneler zorlamıyorda doğum için tak diye o kadar para vermek biraz zorluyor neyse sağlıkla alalımda kucağımıza değer onlar için 🤲🏻
yldrmmm_1nzl kıııııız aynıyız ya bende sezaryen düşünüyorum 🌸🌸
esmanurs41 bizimkide Sena hanım 🦋
Balkupu-53 minnak kız kardeşler 🌸
esmanurs41 oğlum ile 31+5 olduk, tüm eksikleri tamamladık bugün tüm kıyafetlerini yıkadım yavaştan hastane çantamı hazırlayacam, ikinci sezaryen doğumum olacak, birde 15,5 aylık bir kızım var, onunla koşturmaktan hamile olduğumu zamanın nasıl geçtiğini unutuyorum, devlet de doğum yapmayı düşünüyorum.