esmanurs41 bazen kalçama ve üst bacağıma kramp giriyor yürüyemiyorum bile
TEMMUZ ANNELERİ Hadi Sohbete @asyaveannesi41
esmanurs41 amin inşallah bütün annelerimizin . Diyarbakırdayım :) şimdiye kadar özele gittim inş doğumuda özelede yapacam Biraz zorlansamda maddi açıcdan bebeğimin ve benim sağlığım açısından en doğrusu bu cidden devletler çok kötü😑
esmanurs41 32+4 üm bende sezeryan düşünüyorum doktorumla 3 temmuz gibi düşündük. 🌸
Bedihaaa maşallah canım sağlıkla zamanında gelsin baya vaktide var minnakın 🌸
dilay_06 bana da uyurken oluyor
Smyye62 muayeneler zorlamıyorda doğum için tak diye o kadar para vermek biraz zorluyor neyse sağlıkla alalımda kucağımıza değer onlar için 🤲🏻
yldrmmm_1nzl kıııııız aynıyız ya bende sezaryen düşünüyorum 🌸🌸
esmanurs41 bizimkide Sena hanım 🦋
Balkupu-53 minnak kız kardeşler 🌸
esmanurs41 oğlum ile 31+5 olduk, tüm eksikleri tamamladık bugün tüm kıyafetlerini yıkadım yavaştan hastane çantamı hazırlayacam, ikinci sezaryen doğumum olacak, birde 15,5 aylık bir kızım var, onunla koşturmaktan hamile olduğumu zamanın nasıl geçtiğini unutuyorum, devlet de doğum yapmayı düşünüyorum.
casper12 Yok biz gün konuşmadık doğum haftam belli değil 37 38 39 ne diyecek bilmiyorum. Ciğer geliştirici için ücret ödemedim çünkü kasılmam vardı acile gitmiştim, yatış önerdiler o zaman tedbir amaçlı yapılmıştı üniversitesi hastanesindr olduğu için ücretsiz oldu
esmanurs41 30 hafta olduk biz de:)
Balkupu-53 nasıl gidiyor hamilelik bebeğinizin kilosu nasıl
Merhaba arkadaşlar benimde temmuz 8-13 arasında 2. Sezeryanım olucak
esmanurs41 amin inşallah kontrolden çıktım bugün ultrasonda 33haftalık gözüküyor 🙈
esmanurs41 aynen öyle 😍
HButun iyi hidiyo 30 haftalıkken gitmiştim 1 kilo 600 gramdı şimdi 32 haftalığız ne kadar oldu kızım bilmiyorum bı daha ki kontrolüm 35 haftalıkken 😍
HButun zor cnm bazen çok kasiliyo taş gibi oluyo karnım ağrı’da oluyo Allah’a çok şükür yinede
esmanurs41 Özel de doğum yapmayı düşünüyorum. Daha doğum tarihimz belli değil ama Uygulamaya göre Ağustos 3 gösteriyor ama sezeryan düşünüyorum ondan 10 gün önce alıyor doktorum temmuz sonu inşallah
Balkupu-53 bende çalışıyordum ama doktorum müsade etme izne ayrıldım artık