ISILTAN amin amin canım senin pek işin kalmamış yat dinlen 😊
Bebişle ben iyiyim iyi gidiyor herşey fakat uykusuzluk ve baş ağrısı var arada kalçamdan ayağıma kadar ağrı vuruyor felan sabır diyorum minnakıma kavuşmaya değer bu ağrılar 😊

esmanurs41 gun almadim ama tahmini gun verdi doktorum 25 temmuz gibi olucsk ins. Hazirliklar bitmek uzeri yika utule csnta kaldi sayilir bide kisisel bakimm urunleri devlette yapacgim

Yusramm55 Rabbim o kolaylığı verir inşAllah kendini üzüp strese sokma 😊 bir şekilde büyüyorlar

Smyye62 Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuştursun canım benim 🌸🤲🏻 Nerede oturuyorsun

Burada ki devlet kadın doğumda aşırı berbattı şehir hastanesine taşındı ama yeni olduğu için tam oturmadığını düşünüyorum imkan varsa bebiş için özele para dökmeye değer hem ilgileniyorlar hem temiz

esmanurs41 temmuzun 10/15 arası gün belirleyon dedi dr günümüz 24 temmuzda doluyor normalde hazırlıklar tamam allahtan 😂 aceleci davranmazsa bayramdan sonra geliyor inşallah pasam bey 🥹

35_tecrube o bende de var ağırlaşıyorsun canım bebiş büyüdükçe hemen yoruluyorum aslında iş yapmakta istiyorum ama bedenim ilerlemiyor

Elifesilaymac sağlıkla kolaylıkla kavuşun canım neden 2 doktora gidiyorsun hanginde doğum yapcaksın

Minis122 hayırlısı olsun canım benim hazırsa eşyaların çantaya koymak kolay sağlıkla kavuşun bebişinle 🌸😊

esmanurs41 amin cnm sağol ☺️ son bir ay ağırlaşıyosun zaten havalarda ısınıyor erkenden halledeyim dedim ne olur ne olmaz kızım erken gelmek ister belki diye bitirdim bı tek beşiğini kurmadım onuda 15 gun kala kurcaz inşallah 🤲 ne demek cnm hemen el atalım 🤣

esmanurs41 yenidogani tamam. Buyuk koyafet. Hic almadim.meredeyse kaliplari cok.lucuk dogduktn sonra almayintercih edicem cogunlukla die sey yapmadim bir iki haftayada. Yikarim esyalarini ins. Hazirda beklicez saglikla gelsin tum minikler

minikmmucizem

minikmmucizem hazırsa herşey rahatsın canım minnak adam da zamanını bekler inşAllah 😊 bende erken gelmesinden korkuyorum aslında tehlike yok ama ne olur ne olmaz diyorum 😂

esmanurs41 ayy bizimde tahmini haziranın son haftası yada temmuzun ilk haftası olarak görünüyorrr🫣🥰 daha çanta da hazırlamadım alınacaklar bitmedi🤣 bi de sabırsız olup erken gelcek olursaa naparız bilmemm🫣🤣🤣

Balkupu-53 rahat rahat yat kuzum bende erken gelmesinden korkuyorum tehlike yok herşey güzel dedi doktorum ama ne olur ne olmaz diyorum seçimden sonra son alışverişide yaparım sonra çantayı hazırlar beklerim 😊

Papatya2909 😂😂 aynı haldeyiz
                bu doktorlar bayram tatilinden sonraya erteliyor hamişleri tabi aceleci davranmazsa minnaklar 🌸