Hcrksk bakınca bulursan bana da haber verirmisin alayım haftaya bende :) benim zaten rahim ağzı ince. şuan içsem doğururum herhalde 😂 haftaya falan alırım artık yavaştan başlarım bende
    Mrry sandalyeye tersten oturup bacaklarınızı açmakta açılmayı sağlıyormuş. Pilates topu ile yapacağınız hareketlerde fayda sağlıyor yada internetten squat hareketlerine bakabilirsiniz 😊
      Arkadaşlar ahududu çayı değil,Ahududu yaprağı çayı dedi.bugün öğreneceğim aynısı mı
      Seyma18 bebek öylesisin kalıp kuruyup kalmazmış.bende sen gibi düşünüyordum ama tam tersiymiş🙃
        Hcrksk çok ilginç 🤔hani bazen su azalıyor sezeryana falan alıyorlar ya neyse sağlıklı bir şekilde gelsinler de gerisi hallolur😊😊
          Sezen07 yani pozisyonda olabilir tabi ama mesela uzanırken dizlerinizi kaldırmayın. Kalçanızın üstünde olmasın dizleriniz yani. Mesela bulaşık makinasına çamaşır makinasına eğiliyoruz ya bişeyler alırken koyarken. Bunlar bebeği aşağı indiriyormuş. Yada bebek emeklemesi pozisyonunda durmak mesela yine bebeğe doğum pozisyonu aldırıyor