mucizemizibekliyoruzz öncelikle teşekkürler 36 haftayı bitirdim bende 4. Madde secde pozisyonu mu yani ve bişey daha hurma ada cayi ahududu çayı squat vs bunlar açılma yapmaya yardımcı şeyler ya ne zaman başlamalı sizce ?
Doğum eğitiminden öğrendiklerim🙏🏻☺️
mucizemizibekliyoruzz aa tmm o zaman bende su gelince hemen gitmemiz gerektiğini düşünüyordum teşekkür ederim 😊
mucizemizibekliyoruzz tatlım. U kasılma nasıl oluyor acaba 😐 36+2 deyim. Üç gündür karnım sertleşiyor ara ara. Bu kasılma mi acaba
Arkadaşlar ahududu çayı değil,Ahududu yaprağı çayı dedi.bugün öğreneceğim aynısı mı
mucizemizibekliyoruzz söylerim sana da canım.hem Meryem ana otu hem de ahududu yaprağı çayı alacağım.inşallah buluruz
mucizemizibekliyoruzz
Teşekkür ederiz canım
Teşekkür ederiz canım
Sezen07 yani pozisyonda olabilir tabi ama mesela uzanırken dizlerinizi kaldırmayın. Kalçanızın üstünde olmasın dizleriniz yani. Mesela bulaşık makinasına çamaşır makinasına eğiliyoruz ya bişeyler alırken koyarken. Bunlar bebeği aşağı indiriyormuş. Yada bebek emeklemesi pozisyonunda durmak mesela yine bebeğe doğum pozisyonu aldırıyor
Seyma18 mutlaka doktorunuza haber verin ama tabi. Doğum yakında başlayacak sonuçta suyunuz gelirse 😊
Esracim evet canım eğer düzenli olarak karnın sertleşiyorsa kasılma tam olarak o
Hcrksk inşallah canım
Seyma18 şöyle düşün evde suyun geldi zaten o gün doğuracaksın o kesin.suyun geldiği halde açılman yoksa zaten eve gönderiyorlarmış.o yüzden evde açılman olsun,evinde rahatça duş al,secde pozisyonuna geç sancıların vurmaya başlayınca gel diyorlar.amaç seni hastane yatağına,nst ye bağlayıp yormamak aslında.
mucizemizibekliyoruzz şimdi size bir soru soracağım, doğumla alakalı değilde burada yazdığınız bir madde ile ilgili,
34. haftadayım ben hemen hemen her gün sıcak ılık su ile duş alıyorum. karnıma direkt tutmuyorum suyu da suyun illa ki ıslanıyor göbeğimiz. çocuğun kakasını yapması kaçıncı haftada başlıyor, korktum şimdi bende
34. haftadayım ben hemen hemen her gün sıcak ılık su ile duş alıyorum. karnıma direkt tutmuyorum suyu da suyun illa ki ıslanıyor göbeğimiz. çocuğun kakasını yapması kaçıncı haftada başlıyor, korktum şimdi bende
Maviii bende duş aldığımda suyu boynumdan tutuyorum göbeğimden süzülüp gidiyor. Ama sonuçta ılık suyla duş alıyorum bi problem arz etmiyor yani çok sıcak ya da soğuk bir su değil. Bende 35. Haftama giriyorum bu her hafta için genel olarak geçerli. bebek anne karnında ilk dışkısı olan mekonyumu şuan bağırsaklarında biriktiriyor. Son haftalarda tehlikeli tabi sonuçta çok fazla kaka birikmiş olacak. Suyunun ısısı değişirse kakasını yapma ihtimali var. Ama boynunuzdan süzülüp giden suyun bebeğinizin suyunun ısısını değiştireceğini sanmıyorum tabii ki problem olmaz demişti ebe
Tugbamete biz vivien clinic’e gidiyoruz. Doktorumuz vedat uluğ. Ebe vildan yıldırım uluğ eşi zaten. Eğitimi ebemiz verdi. İlk kez yapıldı bu eğitim bundan sonrada yapılacak. Ama dışarıdan nasıl alınıyor napılıyor bilemiyorum isterseniz kliniği arayıp öğrenebilirsiniz. Vedat beyin hastası olduğumuz için ve ilk eğitim olduğu için bize ücretsiz verildi
Tugbamete aynı zamanda klinikte hamile yogası vs gibi hizmetlerde var. İllaki saatleri ayarlarsınız
mucizemizibekliyoruzz çok teşekkür ederim arayıp sorayım bakalım belki bizede uygun bişeyler vardır 😊